Gå til innhold

Den Store Hundetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
God bedring til Mona, i hvert fall, Juliess. Håper det går bra. :wee:

Jepp, god bedring. :)

 

Godt dere fikk rede på hva det var. :)

 

Nå ligger min venns hund på operasjonsbordet. Lucy, er noen bilder av henne noen sider bakover.. Opererer for noe som har vokst feil i foten.

Og god bedring til henne også. ;)

 

Connie skal forøvrig også en tur til dyrlegen i dag, for en liten sjekk av åssen det går med feberen osv.

Lenke til kommentar

I morgen er den store dagen! :) Overtar en 1,5 år gammel Goldengelsksettriever (blanding av Golden Retriever og Engelsk Setter) via omplassering. Har hatt ham på heldagsbesøk flere dager de siste to ukene, og han er supertillitsfull og bare god og snill. Inne er han superlydig og lystrer alt, ute er han ... Engelsk Setter ? :p Drar mye i båndet så fort han slippes mer enn en halv meter. Om han holdes i et kort bånd derimot går han veldig pent og rolig. Blir spennende dette. Skal på dressurkurs i januar antakelig, så blir det nok kurs i hverdagsdressur etter det.

 

Anyhow.. Møt Kevin! :)

 

post-87381-1195666029_thumb.jpg

En hund etter TV

 

post-87381-1195666075_thumb.jpg

..og sofa generelt

Lenke til kommentar

Ares har idag greid å presse seg igjennom en liten katteluke laget i et gjerde som jeg aldri trodde det var fysisk mulig for han å komme igjennom. Dermed falt han 2,5 meter fra en veranda og rett ned i asfalten. Han har knekt to tær og brista en tredje i venstre forlabb som har blitt gipset. Skal tilbake om 3 uker for å ta den av. Er jeg skikkelig uheldig kan dette føre til at beinet vokser feil i leddene, men det går det ikke ann å se før tidligst februar.

Snakk om uflaks.

Lenke til kommentar

Det skal jeg :) Han løper rundt som om ingenting har skjedd. Skal opp og ned trapper, må løpe etter han og ta han opp, før han knekker enda mer. Blir skikkelig gøy å bære rundt på en 15 kg tung valp (øker med 0,8 kg i uka) i nesten en mnd.

Han gnager på bandasjen da, så den er full av blod pga. tannfelling. Noen tips til hvordan jeg skal få pakka den inn ordenlig? Ducktape?

 

Det er ikke tærne som er knekt, det er de lange beina som går fra ankel til tær. Det går kanskje som tær det også?

Endret av mushi
Lenke til kommentar
Har akkurat kjøpt meg et enormt bur. Får ta mål på det. Synes bar så synd på han om han må gå rundt med den kragen. Kan jeg ikke surre inn bandasjen med tape elns?

 

Er nok bedre med krage, litt dumt om hunden allikevel greier å få opp bandasjen :) Men husk å bare ha kragen på når du ikke er tilstede da. Noe annet syns jeg blir unødvendig, så får man heller passe litt bedre på

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...