Gå til innhold

Brann i trondheim sentrum


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er egentlig fotokemikalier så veldig brannfarlige? De inneholder nok store mengder giftige stoffer men er de brannfarlige?

5964637[/snapback]

 

Er ikke sikkert at det brenner så bra, men det må vel på et eller annet hvis kunne lage en ukomfortabel luft i området?

Lenke til kommentar

Flotte bilder, Audiophil! Var og tittet på i kveld, ikke pent må jeg si! Syntes folk var flinke til å holde seg rolige og på plass i hvert fall. Klokken 10 skulle jeg ut og gå tur med kjæresten, også luktet det bål. Vi bor på Nardo, over Lerkendal og syklet ned til elgeseter bro for å gå en runde. Da vi kom til Lade, ved fjorden vestenfor sentrum så vi røyken. Den hadde snudd, og blåste nå ut mot fjorden. Uheldigvis er det mange verneverdige trebygninger akkurat der gnistene lander, håper de ikke tar fyr.

 

Sist bybrann ble filmet av noen medlemmer i klubben, men i dag var desverre flyet i ustand.

Lenke til kommentar
Jeg vil forresten benytte anledning til å takke politiet som fant ut at de skulle kjøre storsjekk etter pirattaxier og narkotika (i biler) samme dag som det er fullt kaos i byen.  :no:

5964522[/snapback]

Ja, det var nok planlagt. Det er faktisk en koordinert aksjon, en lokal pyramongjeng gikk sammen med politiet for å skape mest mulig kaos.

Lenke til kommentar
hittil så har en: Kokk, en full mann med lighter og en solarium eier stått for å brenne ned trondheim..

5965089[/snapback]

Nå er det vel ikke utredet om det faktisk var solariumet som var årsaken og evt. hva i solariumet som var årsaken. Men det med kokk antar jeg du sikter til de to brannene med frityrgryter som årsak? I så fall vil jeg påstå at det ikke var kokken men de meget brannfarlige frityrgrytene uten bra nok sikkerhetsmekanismer som var årsaken. Man kan jo si at kokkene var årsaken fordi de ikke klarte å slukke, men da er vel også brannvesnet like medskyldig siden de heller ikke klarte å slukke før etter lang tid. Det med full mann har jeg ikke hørt noe om. Tenker du på det trebygget like ved brannstasjonen da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...