Gå til innhold

Hvorfor liker ikke folk her club3D skjermkort?


shrek_2

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har selv nylig fått et Club3D x1900xtx skjermkort, kan ikke si annet enn at jeg er storfornøyd med det. Hadde i sin tid også et Radeon 9500 som lot seg softmodde til et Radeon 9700, dette også fra Club3D - som jeg også var svært fornøyd med. Jeg har iallefall ingen grunn til å advare mot Club3D..

Lenke til kommentar

Husker får et par år siden når man testa like kort fra forskjellige produsenter så kom club3d noe dårligere ut, men er jo bare snakk om xx(x) kanskje poeng i 3dmark osv.. Hørte at dem brukte litt billigere minnetyper, men skal ikke si noe om åssen dette er nå :D

 

Jeg hadde personlig kjøpt det billigste kortet samme åssen merke det er :)

Lenke til kommentar

Jeg hadde et Club3D Radeon 9800 Pro før, og det gav meg av og til artifacts under oppstart. Kvaliteten på bildet fra TV-utgangen var helt elendig og kortet klokket dårlig. Så det blir ikke flere Club3D-kort på meg... :thumbdown: Dessuten liker jeg ikke utseendet på korta deres nå. Utseendet på et grafikkort spiller kanskje ingen rolle for de fleste, men det gjør det for meg. :p

Lenke til kommentar
Kjøp Gainward eller ASUS da safer du

5962847[/snapback]

 

 

 

du må begrunne dette litt, hvorfor mener du det er tryggere med asus og gainwald :hmm:

 

 

har også club3d funker fett så langt.... det med navnet er nok pga at de har markedsført seg lite her i landet. litt på samme måte som at det er få samsung og benQ bærbare her i landet, men reiser man litt ser man nesten mest av slike

Lenke til kommentar

Det er jo ikke akkurat lett å få handa på et 7900Gt om dagen da, problemet er jo at man ikke gidder å vente på andre skjermkort når du finner et sted det er på lager..

Fordi man har hatt et kort fra et merke som man har vært uheldig med betyr ikke det at alle kort derifra er det..

 

EDIT: jeg ser ikke stor forskjell på 7900Gt kortene i prisguiden utenom kjøleren som uansett må byttes. Om navnet ikke høres bra ut er vel det siste jeg kunne brydd meg om.

EDIT2: Stort sett alt som følger med i bundelen går rett i søpla eller roteskuffen så det bryr jeg meg heller ikke om..

Endret av shrek_2
Lenke til kommentar
Kjøp Gainward eller ASUS da safer du

5962847[/snapback]

 

Langt i fra. Det er ikke færre problemer med Asus og Gainward. Faktisk er Gainward den produsenten som har slitt mest de senere år med problem bioser o.l.

 

Club3d kort har jeg utelukkende gode erfaringer med. Når de samtidig skipper alt det crappet de andre bundler med og får ned prisen et par hundre kroner syns jeg det er en god ting.

 

Jeg vil gå så langt som å si at alle referansekort uavhengig av hva de er merket med er like gode. Gidder ikke betale mer for et såkalt godt merke.

Endret av Carnifex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...