Jump to content

Rowdy

Medlemmer
 • Content Count

  1973
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

349 :)

About Rowdy

 • Birthday 06/13/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! For tiden bruker jeg lite tid til redigering av bilder, og synes det er litt ille å betale for abonnement på Lightroom. Samtidig er jeg veldig glad i lightroom når det gjelder organisering og redigering, samt muligheten for å synce til mobilen. Det negative ved å gå over til et nytt program er jo å måtte lære alt på nytt, måtte gi slipp på en haug med redigerte filer og kanskje miste gode løsninger om finnes i Lightroom. Noe her som erfaring med å ha hoppet til et nytt program i det siste?
 2. Komisk at det under nederste post for meg vises reklame for Prisguiden med Canon 1100d fra 7789,- 😅 Sånn apropos.
 3. LR classic cc har blitt mye raskere. LR cc er en lettere versjon som minner om mobilversjonen, bare på pc. Tenker den er fin å bruke på en bærbar pc med mindre skjerm, eksempelvis.
 4. 85mm 1.4 med stabilisering må da være gull verdt for bryllupsfotografering?
 5. Husk viktigheten ved søker i kraftig sollys og på vinteren når snøen kan blende.
 6. Kan være at 6d II kommer med vridbar skjerm. Helt enig i at det er veldig nyttig.
 7. Jeg har akkurat gått over fra get. Her er faktisk lyden lavere på sendinger med stereolyd enn dolby. Jeg fant ut at hvis man holder inne en shift-knapp sammen med volum opp, skrus lyden på selve dekoderen opp, men kun på stereosendinger. Ingen forskjell om dekoderen står på en kanal med dolby. Forskjellen på volumet er nå mye mindre heldigvis. Forøvrig glad de bestemte seg for å skru ned lyden på reklame ja. Jeg har et lite inntrykk av at det ikke gjelder alle kanaler?
 8. Hei! Noen som vet om det finnes en mulighet for å utjevne lydnivå mellom kanalene på boksene til Canaldigital? Jeg har saumfart menyene, men finner ingenting om det. Boksen er forøvrig tilkoblet stereoanlegg med optisk kabel.
 9. Jeg vil tro det handler om redigeringsprosessen. Kanskje kline på litt mer kontrast/clarity og skru ned blacks en anelse? Sammenlign med andres boligfotoer og prøv frem redigeringsalternativer til det minner?
 10. Da har jeg testet med programmet du linket til, nagina. fps gikk opp til over 130 fps i Civ5, 95 i COD ghosts, og fikk 300 poeng til i 3dmark. Spillene oppleves selvfølgelig mye raskere enn før. Lightroom (som er hovedårsaken til oppgradering av GPU) har og blitt momentanraskt. Jeg tror nok dette er et problem som har vært der til dels med det forrige skjermkortet også. Anbefaler andre å bruke programmet ved mistanke om drivertull. Det sørger for å lage et systemgjenopprettingspunkt, og starter opp Windows i safe mode av seg selv. Tusen takk for svar og hjelp
 11. Takk, da tester jeg det først når jeg kommer hjem.
 12. Jeg måler med Fraps, og Steam sin innebygde. Samme resultat med begge. Kan det være noe jeg gjør galt eller misforstår her? Lenge siden sist jeg testet sånt på pc. Tidligere har jeg ihvertfall hatt fps som har vært opplevd som normal med Fraps. Har forøvrig ikke noe kluss ellers med maskinen, og har ikke tuklet med noen innstillinger i Nvidia-kontrollpanel.
 13. Ja, får prøve å kryssbytte. Kan teste de forskjellige pci-e soklene på hovedkortet og. Eventuelt tenker jeg en reinnstallering av Windows er neste trinn. Kan spare mye feilsøkingstid på det. Det eneste som er rart her er "normal score" i 3dMark og at jeg ikke opplever lag i spill, til tross for lav fps. Det å sjekke fps gjorde jeg kun for moro skyld. Nå som det er observert, er det vanskelig å la det være ☺ Ellers kjenner jeg ingen med pci-e sokkel i nærområdet.
 14. Sånn, ja Ja, skjermen står tilkoblet riktig skjermkort.
 15. Ja, 6-pins er koblet til. Endret også plassering av kortet, da den nye kortplassen skal støtte PCI.e 3
×
×
 • Create New...