Gå til innhold

FIFA World Cup 2006 - Status: Ferdig, Italia vant


L@sse

Anbefalte innlegg

Du spyr bare ut mer og mer dritt nightkeeper. Trodde ikke folk kunne bli slik som deg, takk for at du har opplyst meg med at de kan det.

 

Nå vet ikke jeg om du så finalen eller ikke. Men jeg tror de fleste fikk med seg at det ikke var filming utifra reprisen. Og du glemmer å nevne at frankrike ble snytt for en straffe i andre omgang, glemte du det rent? Det var ikke pent.

6467813[/snapback]

 

De fleste? De fleste mener det var filming, og jeg har sett reprisen ja, klar filming. Ja, Frankrike ble snytt for et fuckings straffespark i andre omgang ja, ok? Og jeg reagerte på at han kalte Italia et filmelag når Frankrike er like ille. Så spar meg for det fuckings shitpjattet ditt om at jeg spyt ut dritt og at du aldri trodde folk kunne bli som meg. Det er så forbanna latterlig at jeg får vondt av det.

Endret av NightKeeper
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

FILM: http://www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg

Nå skal ikke jeg forsvare vår alles Zidane for hodestøtet - men er det noen som fortjente det så var det Materazzi.

En spiller som Zidane skal være såpass profesjonell at han bare flirer av det å kommer seg vekk.... men det er en VM-finale, det koker i hodet på samtlige, så kommer denne stygge italieneren med kjeften sin. Det må ha kommet ut noe ganske kontroversielle gloser.

 

For Zidanes del håper jeg han lar offentligheten få høre hva Materazzi faktisk sa til han.

 

Slik at en del av fokuset går over til den italienske tullingen.

Lenke til kommentar

Samme hva den britiske rapporten sier om filming vil jeg tørre å påstå at Italia ikke er i nærheten av å være så ille som enkelte her mener. Problemet er bare at Nordmenn ser på fotball med så store England briller at det nesten er utrolig. Der Joe Cole faller, filmer Camoranesi, der Gattuso takler stygt, gir bare Gerrard 110 %, der Nesta holder, gjør bare Terry det alle andre gjør o.s.v. Skjønner godt at dere er litt sinte fordi deres kjære England ikke spilte enn kamp på et akseptabelt nivå, og VMs "beste" midtbane ikke overgikk ghanas midtbane engang. Italia vant årets VM fullt fortjent og de har vært det beste laget sammen med Frankrike gjennom hele turnering. Men når Zidane ikke klarer holde hode kaldt så vinner de ikke.

Lenke til kommentar
Hvis jeg går en tur i sentrum og plutselig så kommer en mann og sier at mora min er en skitten (et eller annet). Hvis jeg hadde skallet han ned pga det, fortjente han det?

 

Syns det er rett og slett idiotisk å påstå at han fortjente og bli skallet ned.

6467868[/snapback]

 

Zidane styrker absolutt sin heltestatus etter dette. Han går inn i legendenes rekker med den skallen der. Materazzi fortjente den sikkert.

 

Min vurdering:

 

Zidane vs Materazzi 1-0

Lenke til kommentar
Ah, men hvis det er sånn det skal være. Hvis jeg noen gang møter på noen som kaller meg noe så skal jeg skalle han ned umiddelbart, han fortjente det jo uansett.

 

psilocybe sin beskrivelse av fotball virker ikke å være så langt unna sannheten.

6467979[/snapback]

Overhodet ikke. Det var veldig galt av Zidane og gjøre det, men vi forstår reaksjonen hans, vist det stemmer det som er blitt sagt. Men for all del, en skal aldri ty til vold, både på banen og utenfor.

Lenke til kommentar
Er driit lei fotballstorheter (f.eks Ronaldinho, Zidane) som er så store navn at de kan gjøre en, BARE EN, finte og så prater alle magi. For all del de er gode og spiller godt, men så gjør motstanderen også, og hvem prater magi om de. Hørte\leste ikke om fantastiske lovord om pasningen til Pirlo i det 117 minutt (?), da han tar ned ballen framfor å skyte fra 16 m, drar på seg 2 spillere slik at han åpner rommet bak og skjuler pasningen veldig godt. Bare lovord som om det var å forvente av en spiller i en semi.

 

Pirlo er god han, men cmon! Zidane har gjort alle verdens finter, på alle tenkelige motstandere og vunnet stort sett hvert eneste trofe av noen betydning. Ikke nok med det, men han er en spiller som skinner spesielt sterkt i kamper av viktig betydning. Stanginga igår legges i kategorien menneskelige feil, noe Zidane absolutt ikke er alene om. Det var bare ett ekstra uheldig tidspunkt. Pirlo er 27år og har mange, gode år foran seg, men han vil ikke engang rekke Zizou til knærne.

6465099[/snapback]

Det er overhode ikke poenget mitt. Det står da svart på hvitt. Zidane har gjort, men GJORDE det ikke i VM.

Skjønner ikke at jeg gidder å svare. Mange her på forumet er så trange i hue at jeg må på paracetdiett. Hel gjeng med småpubertale unger som argumenterer med subjektive meninger og usaklig drittslenging. Prøv å skriv et innlegg med noe substans i, så slipper noen folk å få et ambivalent forhold til dette forumet.

6467260[/snapback]

 

chillpill.jpg

Ta en slik sinten, slapp av.. Du skriver at her er det en gjeng småpubertale unger med usaklig drittslenging. Vel, right back at you. Og jo, min mening; Han gjorde det i VM, vi blir aldri enige uansett så spar deg for ett nytt, like kjipt innlegg. :hrm:

 

Bare så det er sagt er Cannavaro Vms beste spiller også ifølge meg selv, Zizou er min runner up.

Endret av KissaMcDuck
Lenke til kommentar
Hvis jeg går en tur i sentrum og plutselig så kommer en mann og sier at mora min er en skitten (et eller annet). Hvis jeg hadde skallet han ned pga det, fortjente han det?

 

Syns det er rett og slett idiotisk å påstå at han fortjente og bli skallet ned.

6467868[/snapback]

 

Post #1 og #2, samme film? Iallefall samme lengde. Bra film, forklarer det meste :)

 

"Hvis jeg går en tur i sentrum og plutselig står det en hore der og stipper (og gjør seg deilig). Hvis jeg hadde "hatt sex" med henne, fortjente hun det?

 

Syns det er rett og slett idiotisk å påstå at horene er fritt villt."

 

Alltid to sider av en sak...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...