Gå til innhold

FIFA World Cup 2006 - Status: Ferdig, Italia vant


L@sse

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja, Materazzi kløp Zidane i brystet.

 

All heder til Zidane. En tåre er falt for deg.

 

- Like stor som Maradonna og Pele. Så ti stille med dere. Han har vært i topplista lenge, siden han ble født.

6463596[/snapback]

 

Det står at hvis han vinner i kveld er han blant de tre store. Dessuten, hvorfor skal Scheies mening bety mer enn oss andre? Dessuten, onyx, hva vet du egentlig om fotball som ble spilt før du ble født? Du mener jo at Ronaldinho er blant tidenes spillere, han er ikke topp 5 Brasil gjennom tidene en gang bare så det er sagt.

Endret av NightKeeper
Lenke til kommentar

Synd at et så feigt og defensivt lag skal vinne VM... Uansett, en litt ufortjent gratulasjon til Italia, og en stor hyllest til Frankrike og Zidane, som kjørte over Italia fra 45 min. og ut :thumbup: . Når det gjelder Materazzi, så må han ha sagt noe helt spesielt til Zidane, som trolig gjør det eneste riktige etterpå :evil:

 

Ellers var hele Frankrike veldig gode (spesielt Henry og Malouda ved siden av Zidane), og bare en strålende Buffon i det italienske målet pluss Cannavaro, VMs beste spiller, hindret en fransk seier.

Lenke til kommentar

Off.. Har mye jeg vil ha sagt nå, men gidder ikke begynne engang. Sier bare at Zidane er i mine øyne _verden beste spiller gjennom tidene_, intet unntak. Jeg bryr meg lite om hva dere mener, for i mine øyne er han den beste, og vil alltid være det. Synd at det skal ende slik, men han har min forståelse. Nr. 1.

Og skuff at Frankrike tapte på straffekonk, men ingen er syndebukk der. Trezeguet er nær, men verken han eller Zidane kommer til å bli utpekt som syndebukk etter det som skjedde, selv om Vg har det i overskriften :nei:

 

Zidane<3

 

Og foresten, hvis det er en ting jeg hater, så er det medgangssuportere! Dere kan brenne hele gjengen.

Endret av TeggY
Lenke til kommentar

Det er ikke vanskelig å nevne 5 brasilianere som er like god som Ronaldinho. Når man ser på litt flere moment enn bare ballkontroll og artisteri.

 

Dere glemmer et viktig moment når det gjelder Ronaldinho sine prestasjoner, Brasil fungerte ikke som lag. Parreira kjørte samme taktikk som i 94 og det fungerte rett og slett ikke. Da hadde Brasil fart på topp, noe som de fullstendig manglet i dette VMet. Parreira var særdeles dårlig taktisk! At Ronaldo fikk spille så mye som han gjorde er for meg helt uforståelig. Det er bare et av flere eksempler.

 

Det blir vanskelig for Ronaldinho når angrepsspillet ikke fungerer. Men det er jo ingen tvil om at han har vært en stor skuffelse i dette VMet, men det var også hele Brasil. Ronaldinho har en vei å gå enda, når det kommer til lederskap og å prestere når han må. Men når han fungerer er det liten tvil om at han er den beste per. dags dato og det var han også før Zidane la opp!

 

Litt over til Zidane, det å påstå at han har vært VMs beste spiller er passelig langt fra sannheten. Han har vært veldig ustabil og kan ikke sammenlignes med VM i 1998 når det virket som om han det rett og slett var umulig å ta fra han ballen. Først og fremst var det Frankrike som lag som kom seg til finalen, ganske utypisk Fransk å spille slik som de gjorde, men det fungerte jo veldig bra.

 

Vms beste spiller rent objektivt sett er nok sannsynligvis Cannavaro. Italia slapp inn to mål, et selvmål og en straffe. Vet ikke om det har skjedd før at et lag ikke har sluppet inn et spillemål.

 

Et litt interessant poeng er at Zidane ikke hadde blitt utvist hvis Nesta hadde vært skadefri, for da hadde ikke Materazzi spilt kampen.

 

En annen spiller som nesten er litt glemt oppi hele debatten om VMs beste spiller er Miroslav Klose, hvis de absolutt skal gi det til en midtbane/angrepsspiller må de jo gi den til han!

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar

Det har vært så mange gode fotballspillere at det er vanskelig å lage en liste på 5 spillere og få med alle.... Zidane er vel inne på top 10 hvertfall. Veldig synd at han skulle skalle ned Materazzi, men det viste jo bare at han er et menneske han også. De siste årene har han vært på det jevne. Ikke slik som han var i 98.

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar
Det har vært så mange gode fotballspillere at det er vanskelig å lage en liste på 5 spillere og få med alle.... Zidane er vel inne på top 10 hvertfall. Veldig synd at han skulle skalle ned Materazzi, men det viste jo bare at han er et menneske han også. De siste årene har han vært middelmådig, han var på topp i et par-tre år og det er litt i korteste laget.

6463844[/snapback]

 

Topp 10? Jaha.. Nå har jeg hørt det og..

Lenke til kommentar
Dumt at et såpass defensivt lag skulle vinne. Forferdelig gode hodespillere og stoppere, men spillestilen er lite underholdene. Samtidig fortjener ikke et lag som ikke en gang hadde mer enn 1 spiller innenfor motstanderens felt å vinne.

6463173[/snapback]

 

Det er vel ikkje det beste argumentet å bruke for Frankrike...

 

Uansett var Frankrike best i denne kampen, og eg hadde helst sett at dei vann.

6463634[/snapback]

Jeg er ikke for Frankrike, bare mer enn det jeg er for Italia. Ingen av dem mener jeg er verdige vinnere, jeg respekterer flere av spillerne på banen i dag, så og si alle er utrolig gode og pentspillende. Dessverre spiller lagene dårlig fotball.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...