Gå til innhold

FIFA World Cup 2006 - Status: Ferdig, Italia vant


L@sse

Anbefalte innlegg

*snip*

6463052[/snapback]

 

Der har du problemet, fåtallet her inne har opplevd de overnevnte spillerne.

 

Ang. å lede et lag til suksess; Bent Skammelsrud ledet RBK til 11 strake ligamesterskap (var ikke med på det første og det siste).

6463095[/snapback]

Bent Skammelsrud var en god spiller på nasjonalt plan, mener ikke annet. Men å sette ham i samme bås som Zidane blir bare dumt. Om en spiller på Skonto Riga har spilt i klubben i alle 13/14/whatever sesongene de har vunnet i Latvia, fortjener han da å bli kalt en av tiårets beste fotballspillere? Norge kan ikke sammenlignes med de store landene i Europa. RBK har prøvd seg på å spise kirsebær med de store guttene, men de fikk ikke være med på festen. Det er det en grunn til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Dæng, vask brillene dine gutt. Det er latterlig å nevne Dinho blant tidenes beste spillere

6463083[/snapback]

 

Hva har du røyka for noe? Ok, en flopp i VM, men til tross for sin unge alder er han av tidenes beste spillere, og i dag verdens beste spiller.. På sitt beste er han topp 3 på tidenes beste fotballspiller! En magiker med ballen!

6463125[/snapback]

ballkontroll er ikke alt.

6463152[/snapback]

 

Men veldig mye.. Han har en hælvetes nice skuddfot og... Si meg hva som ikke gjør han til verdens beste spiller idag? Og hvis ikke han er, hvem er det da?

Lenke til kommentar

Dumt at et såpass defensivt lag skulle vinne. Forferdelig gode hodespillere og stoppere, men spillestilen er lite underholdene. Samtidig fortjener ikke et lag som ikke en gang hadde mer enn 1 spiller innenfor motstanderens felt å vinne.

 

Gratulerer Italia, men jeg ønsket meg et annet lag som vinner.

 

Stiller Trezeguets forhold til skoene sine bak et spørsmålstegn, merker selv at Adidas sine F50 tunit har en tendens til å skyte hakket høyere enn du planlegger, men for all del, skoene har jo vist sin magi ved Robben og spesielt Schweinsteiger.

Lenke til kommentar
JEG har mine mistanker om at italieneren sa noe til zidane. Du ser at han sier noe mens zidane går forbi. Synes også at dette va blodig urettferdig..

6463177[/snapback]

 

Selvfølgelig, men Zidane er en voksen mann. Han burde vite bedre enn å skalle en motspiller i brystet med fullt overlegg, og i hvertfall på nasjonal TV og over 100 000 tilskuere på tribuna. Men sånn kan det gå når det koker over, tror nok det vil bli husket.

Lenke til kommentar
Materazzi henger jo i nippelen til Zidane rett før "nedskallingen". Fortjent rødt kort til Zidane, men Materazzi fortjener også en straff i etterkant.

6463185[/snapback]

Støttes! Er jo Materazzi som starter det hele. Syns det er synd for Vm at slike ting skjer, og spes. synd for Zidane. Jeg sier ingenting om at jeg støtter det Zidane gjorde, men Materazzi kunne vært litt mer voksen enn det!

Lenke til kommentar

Mistet all respekt for Marco Matterazzi, klype folk i brystet som det han gjør er bare bånn i bøtt, samtidig som at munnen hans løper jevlig fort. Når først Zizou skal ta igjen skjønner jeg ikke at han ikke tråkkern i fjeset der han ligger.

 

Zinedine Zidane er forøvrig blandt de 5 beste spillerne som noensinne har spillt fotball, magnifico.

 

Italia for også kjenne bakfylla imorgen da dommen i bestikkelses saken kommer.

 

Frankrike var den desidert moraskel vinnern, det er sikkert og visst.

 

Til trådstarter om hva jeg synes om at Italia vant: Jeg synes de er bånn!! :no:

Endret av brutti
Lenke til kommentar
har mista all respekt til Zidane :(

6463092[/snapback]

Den er drøy. Morsomt å gå ned med flagget i flammer. ;)

6463116[/snapback]

Tja, tror ikke Zidane synes det er så morsomt. Personlig synes jeg det er kjipt at han avslutter på en slik måte som han gjorde :hm:

Endret av Dragonboo
Lenke til kommentar
Næh. Han er ikke i nærheten, mange brasilianske spillere som har vært bedre og viktigere enn han oppgjennom...vil du jeg skal nevne noen?

6463138[/snapback]

Jeg kan hjelpe deg. Kan nevne noen tyskere, italienere, engelskmenn, franskmenn og en viss portugiser også. For ikke å glemme en halvfeit Argentiner som spilte på samme lag som Gud.

 

Edit, jeg skal på jobb i morgen. Tar opp ballen i morgen. :)

6463162[/snapback]

 

 

Samme her!

Endret av espennyh
Lenke til kommentar
Materazzi henger jo i nippelen til Zidane rett før "nedskallingen". Fortjent rødt kort til Zidane, men Materazzi fortjener også en straff i etterkant.

6463185[/snapback]

 

Så drøy var ikke den holdinga, og det er i hvert fall ingen grunn til å ta igjen så krafitg!

Dessuten, uansett hva Materazzi måtta ha sagt burde Zidane holde seg for god til å reagere slik. Unødvendig, uproffesjonell og patetisk oppførsel! Virkelig et verdig punktum for karrieren.. Grattis!

Lenke til kommentar
Ronaldinho kan ikke medregnes på den listen så lenge han ikke presterer i viktige kamper..

6463250[/snapback]

Det er sant. Så hvorfor gidder dere ikke å ha med Zidane på den listen? Når det gjelder, så viser hva Zidane er skapt for. Skam dere.

 

Zidane var på topp-listen fra og med han ble født.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...