Gå til innhold

FIFA World Cup 2006 - Status: Ferdig, Italia vant


L@sse

Anbefalte innlegg

Det var jo mildt sakt en underholdene kamp :!:

 

Kan ikke husket å ha sett en kamp med så mange kort i mitt 29 år gamle liv...

6382855[/snapback]

har sett en kamp hvor der det blei delt ut SEKS (6) korter på et lag! Portugal mot Angola

6382882[/snapback]

Og i denne kampen var det 15(?), tilsammen.

6382902[/snapback]

mener seks røde korter :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
van Basten kommer til å bli slaktet i hollansk presse i morra da han ikke bruker RVN. Kuyt suger, RVN hadde satt den lett.

6382716[/snapback]

 

enig!! ble så forbannet da dommern blåstet.. Ventet på at RVN skulle komme inn, men nei!!! ARGH!! :realmad::realmad::realmad::wallbash::wallbash::realmad::realmad:

6382844[/snapback]

 

Jepp. Er rimelig sikker på at RVN hadde klart å putte inn mål der hvor Kuyt ikke klarte det. Totalt ufortjent seier til Portugal uansett. Nederland skulle hatt straffespark når Robben ble sparket ned i 16-meter også.

Lenke til kommentar

Dette utviklet seg til en fantastisk latterlige kamp!

 

Jeg var fornøyd etter å ha sett Italia-USA hvor det ble delt ut 3 røde, men dette, makan til fotballkamp. Den russiske dommeren må nok ta mye av skylde, for ikke å være konsekvent nok i ledelsen av kampen, men rund 75 min så ble det jo delt ut kort etter hver eneste takling. Lenge siden jeg har ledd så mye etter en fotballkamp.

 

Marco van Basten kan nok forøvrig vente seg en del kritikk i morgen, Ruud van Nistelrooy, i for eller ikke, han burde ha blitt byttet inn i pausen av denne kampen.

Lenke til kommentar

Artig statistikk fra kampen

 

Statistikk ved full tid:

Portugal - Nederland

10 Skudd 20

6 Skudd på mål 9

10 Frispark imot 15

3 Hjørnespark 5

4 Offsides 2

9 Gule kort 7

2 Røde kort 2

38 Ballbesittelse (%) 62

 

9 gule kort på 10 frispark imot det står det respekt av :thumbup:

 

Dommeren skulle ha sendt Boulahrouz av banen etter taklingen av Ronaldo etter 7 minutter, så hadde dette blitt en helt annen kamp. Da hadde han fått satt standarden fra start av og ikke latt det skli ut...

Lenke til kommentar

Dette var jo en gøyal kamp, selv om den var en skandale til tider. Tror mange har glemt hva stillingen ble allerede, da hovedfokuset her var på alle de gule kortene, og det er også det denne kampen vil bli husket for.

Men jeg heiet på Portugal, og hadde hele tiden en følelse på at dette kom de til å greie. :)

Lenke til kommentar
Den russiske dommeren må nok ta mye av skylde, for ikke å være konsekvent nok i ledelsen av kampen, men rund 75 min så ble det jo delt ut kort etter hver eneste takling. Lenge siden jeg har ledd så mye etter en fotballkamp.

6383044[/snapback]

Synes ikke dommern var ukonsekvent. Etter 75 fortjente hver eneste takling gult kort, om ikke mer på noen. Boulahrouz (og Deco) kunne/burde fått direkte rødt for sine taklinger. "Ekspertkommentatorene" etterlyste enda strengere linje fra dommeren men da hadde det igjen blitt kritikk pga for streng linje. Kan da ikke gi rødt på en "gul takling" bare for å markere seg! Men som sagt kunne vært 2 direkte røde kort, det hadde kanskje gitt en annen utvikling.

Det er spillerene som leverer en skitten kamp. Hadde jeg vært Scolari/Van Basten hadde jeg kjørt en real skyldebøtte på neste samling.

Lenke til kommentar

Enig i at man ikke kan gi dommeren skylda her. Ok, så skulle han kanskje satt seg litt mer i respekt og ikke latt det skli ut, men det er uansett spillerne som oppfører seg som idioter her, og alle de gule kortene på slutten der var fortjent. Venta nesten på at det skulle komme enda et rødt også.

Lenke til kommentar

Uten tvil en underholdene kamp. Synes dog Nederland fortjente hvertfall ett mål, og noen eventuelle ekstraomganger hadde blitt utrolig spennende. Håper ikke Ronaldo er hardt skadet, Portugal er jo litt hemmet allerede. Jeg skal ikke klage for mye på dommeren, når det koker såpass som det gjorde idag så er det ekstremt vanskelig å gi riktige kort, og jeg synes han taklet det greit.

 

I avstemningen stemte jeg på Tyskland. De har en hardarbeidene stall som leverer bra fotball. Både håper og tror de kan vinne dette mesterskapet på hjemmebane.

Lenke til kommentar

Dette var en dramatisk kamp :wee:

Synes ikke dommeren skal få skylda for noe, bortsett fra at han kunne ha satt standaren tidligere for rødt kort. Ellers, en godt dømt kamp.

 

Dette er en mann under mye press, og i mental ubalanse.

Må si jeg har sansen for Davy som ankermann i Sporten. Husker ikke akkurat hvem det ble sagt om, men slike kommentarer er alltid priceless! :D

Lenke til kommentar
Bra for England. I mitt hodet, så balanserer dette seg. Portugal spiller way bedre enn England, men nå kan alt skje. Jeg vil bare se mer av Gerrard.

6383526[/snapback]

 

Portugal mangler ein Deco ja. Men forkjellen er større. England spelar gå fotball, imens Portugal springer slik at dei får krampe. I dag hadde Portugal vunnet med ni mann mot Englands 11. Gerrard var dårlig i dag, bomma på framspela og osv. Carrick var idag min helt. Korleis han balanserer laget er morsomt å sjå på. Heia Carrick :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...