Gå til innhold

AQ Syndromet. Noen her som har blitt rammet?


Anbefalte innlegg

Guilden vår hadde tatt Neffie ca en måned før AQ åpningen, og vi var skikkelig klar til AQ40 og begynte å farme NR og resistance pots osv. Og på noen dager så kom vi til Huhuran. Alle raid dagene var AQ40 untatt en som ar aq20, dvs ingen BWL. Og når vi ikke klarte å få Huhuran ned, så ble folk mer og mer utbrent og lei. Guild leader quittet, og dermed mange andre. Og så var det noen som skiftet guild.

Vi har selfølgelig rettet opp i dette nå og rekrutterer nye folk, og så gjør vi BWL for å geare opp disse, men har det hendt noen her?

 

Det har iallefall skjedd med mange andre:

 

http://forums-en.wow-europe.com/thread.asp...tmp=1#post57744

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi hadde noe lignende i BWL da vi slet på Razorgore/Vael. Vi buffet så DKP/hour verdien og folk begynte og komme og resultater viste seg. Nå har vi BWL på farm, men sliter med Huhuran.

 

Det merkes, AQ 40 raid med 32/40 members. DKP verdien blir sikkert buffet snarlig.

Lenke til kommentar

Slutta med raiding rett før vi skulle ta ned Nefarian.

Vi småtesta litt AQ 40, AQ 20 var jeg ikke med på å prøve ut.

Har retired hele warrioren nå, ble lei av alle nerfa.

Samtidig sliter Burning Legion med masse lag, køer og hyppige dc.

 

Så til det Trådstarter lurer på.

Ja, det du sier her kjenner jeg meg godt igjen i.

Joina en High End guild rett før jeg gikk lei hele raidinga.

Fikk plass i guilden pga folk begynte å slutte + kutte ut raiding.

Med full energi smelte jeg meg på alle BWL raids og egentlig alt som skjedde i guilden. Vi kom oss opp til Nefarian i BWL på ca 14 dager. Mye kan gjøres fort med 6 raid dager i uka fra 1900-2400. Da vi fikk ned Nefarian til 57% spurte jeg meg selv hva driver jeg med? Har jo spilt denne charen i 94 dager nå og her sitter jeg å bruker 30 timer i uka for å få meg noen items som kanskje gir meg + 5 til 10% bedre armor eller dps. Vel, jeg sa fra at jeg kutta ned på raidinga i guilden. Flere hadde også postet på forumet fra før at de skulle kutte ned, noen ga seg allerede da med wow eller tok pause. Så det var flere med meg som var begynt å gå lei.

Det her er ca en måned siden nå.

La merke til allerede da at de fleste store guilder rekruterte nytt materiell. Situasjonen i guilden vår er derfor ikke enestående.

 

Problemet for de fleste guilder nå er at det er mange spillere som har rimelig fett utstyr som gir seg. Nye rekrutter kommer gjerne til men det er oftest: Err... Jeg har ikke gjort Onyxia og MC prequest er fersk 60, og itemsa er heller ikke så bra.

For guilden vår sitt vedkommende har vel ca 50% av core players gitt seg med wow, og det førte guilden langt tilbake. Bosser som før var farm status krever nå noen wipes før de går ned, ja eller i verste fall ikke er mulig å drepe pga gear og lite erfaring fra nye rekrutter.

 

Det førte guilden vår tilbake til at det måtte farmes gear for de nye rekruttene, som videre førte til at enda flere core players ga seg, fordi det ble for kjedelig for dem å ta bosser som de ikke hadde noe nytte av mer.

 

Det her er ikke et enestående eksempel på noen måte. På server forumet rekruterer alle store guilder om dagen. Mange har rett og slett gått lei av wow.

Samtidig står jo sol og sommer for døren, og siden wow for mange ble deres andre jobb frister nok det mere for mange :)

Lenke til kommentar

Jeg kan relatere til mye av det som skrives her. Jeg er selv i en guild (på US-serverne) som tidlig tok Ragnaros og var den 7. horde-guilden worldwide til å ta Nefarian. Da var vi "på topp" som guild, og kunne stille en svært god 40-manns raid, eller toppede/balanserte grupper i BGs for den del.

 

Etter å ha tatt Nefarian nå for 25.? gang ser det derimot endel dystrere ut. Vi klarer riktignok Huhuran greit, men er stuck på Twin Emperors. Problemet er rett og slett at mange tidligere raidere har gitt seg, og vi er nede på en absolutt minimum av druids, rogues og warriors. Vi har egentlig lite av alt annet enn mages, shamans og warlocks. Siden TE foreløpig må "cheeses" litt (kjører på med ekstra warriors og rogues (og hunters) for å få nok physical dps) har vi et guild-problem. Hvor finnes godt geara warriors/rogues/druids som er voksne i hodet (resten av guilden er stort sett 20-30 år), villige til å ofre litt for guilden, og samtidig ikke bare er guild-hoppere...

 

AQ40 kunne vært bra, men har for høy risk/reward. Når repair-regningen blir 12g for å fikse utstyret, og en reparerer 3-4 ganger per raid (fordi offiserene i guilden til nå ikke har innsett at vi mangler flere av kritiske klasser til å ta TE) mister mange motivasjonen.

 

"Heldigvis" har det ikke gått så langt at vi sliter med MC/BWL, som var et velkomment avbrekk da vi tok begge instanser søndag ettermiddag/kveld.

Lenke til kommentar

På Frostwhisper horde så hadde vi to guilds som hadde klart å downe nef, ett av dem klarte det først nå nylig. Nå har 30 i det beste av de to gitt opp serveren og startet alliance på en av de nye serverne. Det virket som om det var noe av det samme med de som det dere nevner her.

Lenke til kommentar
Bra post Darkrevan. Det er ikke bare for casuals at endgame i WoW er dårlig. De finnes grenser for hvor mange ganger raidere gidder å gjøre de samme instancene om og om igjen. Og for ikke å snakke hvor fubar pvpen i Wow er...

5903368[/snapback]

 

Takk for det :)

 

Og ja, det med pvp hadde jeg glemt. ( eller kanskje fortrengt? :nei: )

Helt forferdelig, umulig å nå ranker over 11, ja faktisk over 10 på enkelte servere for vanlige mennesker som jobber og i tillegg har noe RL.

 

Prøvde meg på rank 11 og kan si følgende om det:

Hadde 35% inn på rank 10 baren da jeg satsa fult. Det ble 25-30 timer i uka med spilling over 14 dager. 95% av kampene vant vi fordi vi farma honour. Tok afk på bedre teams. Alt jeg oppnådde etter 14 dager med noe jeg kaller hardcore pvp var 75% inne på rank 10 baren.

Første uken 250K Honour. Neste uke hadde jeg med bonus weekend 450k.

Da var det spillere som dro inn over en million k på samme periode med bonus.

Gruppa jeg spilte med hadde beste mann 800k honour og ble rank 13.

Han hadde spilt syk på jobben 3 dager for å greie den ranken. Han ga seg samtidig med meg. 14 dager etter det her er beskrevet i min første post hvordan jeg etter hvert oppfattet hvordan wow er på en High populated pvp server.

 

Det er jo et utrolig dårlig system. Favoriserer mennesker som har masse av tid og ikke jobber eller går på skole. Samtidig blir mennesker som har jobb og skole påvirket til å sluntre unna for å nå høyere ranks. Alle har jo ett konkuranse innstinkt og vil gjøre sitt beste for å være best. Jeg har alldri latt wow tatt overhånd og skulka jobben pga ranking, men jeg har sett poster her på forumet av folk som har latt wow styre skole og arbeidstid. Slett ikke bra i det hele tatt.

Dessuten er det svært urettferdig da honouren blir borte om man ikke spiller litt BG på noen dager. Systemet krever at du spiller 24\7 for å nå høyere ranks.

 

Slik Honoursystemet nå er oppfordrer det på en måte spillere til å la wow bli ditt liv. Glem skole jobb og fritid, ta del i pvp spill 24\7 og glem ditt liv.

Kanskje litt hardt tatt i men jeg tror det ikke er så langt unna sannheten for noen som "jeg skal faen meg bare bli best her!!" og har konkuranse innstinktet inntakt.

 

Livet mitt er nå så mye bedre som casual gamer på en RP server. :)

Lenke til kommentar

I guildet mitt har vi alltids bare lagd Alt's fått de til 60 og Gearet opp de slik vi vil, pvp eller pve. Eventuelt spilt lowlvl bg, osv funnet på annet å gjøre når man blir lei. Har funket bra for meg, er litt moro når man har en kar proppa med det beste gearet, å begynne med en ny lvl 60 med grønne items og noen blå og dælje løs så godt man kan på folk i battlegrounds.

Lenke til kommentar

Herregud så vittig mye av det der er å lese. Mange klager over "oh AQ is uber hard, many peeps quit becouse its to hard" etc. JAMEN FOR POKKER DET SKAL VERE HARDESTE INSTANCEN PÅ HELE SPILLET OG BARE DE BESTE SKAL VERE DER!! Hahahahaha :!:

 

Om blizzard ikke vil miste masse kunder må de få ut exp packen veeeldig snart.

Endret av genetex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...