Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Showcase: Audi 80 2.0E 1990 mod


Anbefalte innlegg

Fant ut hva mer de felgene het. De heter Wolfrace - Asia-Tec Bushido Shadow Chrome.

 

Men dem virker dyre ja. Hehe. I beskrivelsen av dem står det bl.a: The Wolfrace Asia Tec Bushido comes with a one year warranty covering manufacturing defects and wheel finish.

Står ikke noe pris på dem. Er vel for å ikke skremme folk :p

 

Hadde vært morro å hatt dem :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Her er vinrød.. ;) Og noen felger som imo passer bedre på Audi. Bildet jeg brukte er faktisk mine egne.. :p

 

post-68079-1156767945_thumb.jpg

6757254[/snapback]

 

Der ja :D Skal jeg lakke bilen min i en annen farge så blir det nok den der ja. Pent :)

 

Ang felger så har jeg lyst til å sette på noen som ikke er så vanlige. Men enig at de felga der passer bra, men synes de er litt oppbrukt. Så når den tia kommer at nye felger skal handles inn så blir det noen litt "utradisjonelle". Sett på noen som heter Barracuda Starform Evolution. Fått de i 17", kanskje 18", med en del senk på bilen så tror jeg det kunne ha blitt pent.

 

Legger ved en link til bilde av felgen Barracuda Starform Evolution

Endret av Orihime
Lenke til kommentar
Fant ikke så veldig brukbart bilde av de felgene, men her er en indikasjon hvertfall.. Tok meg den frihet å kødde litt med fangerne dine og, sår jeg først var i gang.. :p

 

post-68079-1156841960_thumb.jpg

6763089[/snapback]

 

Synes de felga passa bra jeg. Takk for at du satte dem på :)

 

Helt i orden at du fiksa på fangeren også :) Bare morro det.

Jeg kommer til å holde bilen mest mulig orginal. Synes den er pen som den er. Hvis jeg skal sette på noen fanger/fangere så blir det fra Audi 90.

 

Men det jeg har lyst til å gjøre med bilen da er:

Hellakkere den i vinrød, røde baklamper og skiltplate, klare lykteglass foran, justerbart senkesett, sette på felga jeg linka til, renovere motor og girkasse, fikse opp interiøret, bygge anlegg og ellers bytte slitedeler.

 

Dette er planen. Når jeg får begynt å gjennomføre noe av dette vet jeg ikke, men man må jo ha en plan ;)

Lenke til kommentar
Hei! Pen bil du har:)

 

Moving on:  :cool:  En kompis av meg skal kjikke på en Audi 80 2.0E nå til helga så jeg lurer bare på hva du synes om motoren? Har lest andre plasser at den er slapp men har og hørt at den er blandt de beste til Audi80-serien. Hva synes du?

 

Takker for svar:)

6766884[/snapback]

 

Takk for det :)

 

Jeg er veldig fornøyd med den motoren. Jeg synes motoren passer bra til disse bila. Får ikke akkurat viplæsj når man gir på :p Men er ikke noe problem å ta en kjapp forbikjøring hvis det trengs :)

 

Min begynner å bli litt sliten og er ikke så sprek som den var før. Men jeg er ikke enig at 2.0E er en slapp motor. Klart, man kan ikke kalle det en racerbil, men til å være 113hk så synes jeg det går bra. Og den er sei på gira. Trenger ikke å bruke førstegir så ofte. Og den er ganske snill med bensina. Jeg ligger på 0,8-0,9 på blanda kjøring og 0,6-0,7 på langkjøring. Og har aldri hatt noen alvorlig problemer med motoren. Bare vanlig slitasje deler som jeg har skifta. Skifter man olje ofte så holder disse motora lenge :) Så ja, jeg er liker denne motoren godt. Min har nå gått 357000 km og går fortsatt like pent :)

 

Hvilken modell er den 80ien han skal se på?

Lenke til kommentar
Takk for et godt svar:) Han fortalte meg idag at bilen er en 90-mod. Kun kjørt litt over 150 000 noe jeg synes var veldig lite.

6774113[/snapback]

 

Det hørtes lite ut ja. Men hvis det faktisk stemmer og bilen har blitt velikeholdt godt, også motoren, og fortsetter å holde den vedlike så har han en god bil i mange år :)

Lenke til kommentar

Da har bilen min vært på EU-kontroll. Muff...

 

Fikk tre 2er feil. Og de var

* Løs/mangelfull klamring: venstre del foran

* Nær - feil innstilling: venstre side

* Stor slakk i kuler foran: venstre side og høyre side (stabilisatorer)

 

Så, da er det vel bare å fikse disse tinga da og visen igjen :( De to første tinga er greit og billig å fikse. Er mere redd for den siste feilen :ermm:

Noen som har peil på hvor mye bærekuler koster? Forstått det sånn at det er dem som må skiftes.

 

Akkurat det med nærlyset synes jeg er litt rart. Den lykta har aldri blitt justert på. Vært sånn sia den var ny. Så da er det en feil i fra fabrikken da. Den høyre har jo blitt bytta. Men men. Er vel ikke så vanskelig å justere den.

 

Så skal snakke med en bilmekanikker jeg kjenner å høre om han har mulighet til å hjelpe meg. Jaja, da virker det som om også denne lønninga brukt opp før jeg får den :cry:

Endret av Orihime
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fikk igjen bilen min i fra verkstedet idag. Fått fiksa det som ble påvist på EU-kontrollen. Måtte som sagt justere lysa, skifte to kregningstag foran og nye bremserør med nye klammere.

 

Ble ikke så dyrt som jeg trodde. Kom på 2977 kr totalt, og det skal jeg overleve :) Så nå er bilen min EU-godkjent og i tipp topp stand sånn teknisk sett.

 

Så skal få en lakkerer til å se på de rustflekkene jeg har å se om jeg må gjøre noe med dem før vinteren. Hadde tenkt til å få flekklakkert den i sommer, men har andre ting jeg må prioritere nå enn bilen. Skal seff holde den i stand, men kommer ikke til å koste på noe mere enn jeg må. Så må de rustfelkka tas før vinteren så blir det fiksa :)

Lenke til kommentar
Leste tidligere i tråden at du skulle montere fjernstyring av sentrallås. Fikk du det til? Hvor kjøpte du det du trengte?

6901146[/snapback]

 

Har desverre ikke fått montert det enda. Men som jeg har skjønt så skal de ikke være så vanskelig å montere det så sant man har sentralås fra før.

 

Når jeg skal kjøpe så kommer jeg mest sannsylig til å kjøpe dette settet her

http://www.streetdesign.no/?go=produkt&id=6596&img=1

 

:)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...