Gå til innhold

Hardware.no: Hva vil DU se på Overklokking.no?


Anbefalte innlegg

Regnskap har vi, og vi har kontroll på hvilke midler som skal brukes til hva. Dog er det ikke jeg som styrer regnskapet - det blir gjort på hovedkontoret til Hardware Online AS i Oslo.

Vår økonomi er IKKE gjenstand for offentlig debatt. Slik har det vært, slik er det - og slik vil det bli. Det eneste vi offentliggjør er hvor stort beløp leserprosjekt-kontoen har (regnskapskonto, ikke bankkonto altså...) - naturlig nok.

 

Når det gjelder ekstremkjøleprosjekter, tror jeg ikke vil kommer til å befatte oss med det riktig ennå. Det koster en del spenn å gjøre det, og vi har andre og viktigere utgifter vi skal ta i første omgang - som nytt design, blandt annet.

Men vi har ennå en del liter av go'suppa - fluorinert og novec (her mener jeg IKKE Lars...) - og jeg snakket med Skrue tidligere i dag om å finne på noe sprøtt der. Det krever en del planlegging, men jeg har stor tro på at vi skal få til noe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

fluorinertkjøling av alt som kan kjøles i væsken. Muligens også HDD dersom vi finner en brukbar løsning på ventilasjonshullet. CD/DVD -ROM må naturligvis holdes utenfor, men ellers tror jeg vi får det til. Ideelt sett skal vi ha passiv kjøling på hele ruklet. ;)

 

Lover ingenting om det der - først må vi avklare om det lar seg gjøre i praksis, og mye KAN gå galt. Foreløpig er det brainstorming som gjelder. :)

Lenke til kommentar

JEG skulle gjerne sett en overklokkingsguide for oss grønnsaker, på lik linje med en jeg fant på nettet for en god stund siden. Den så ut som dette her:

 

-------------------------------------------------------------------------

Gå inn i BIOS.....finn ut multiplikatoren.(Eller hva det nå heter) Står den på 1,2? Prøv å stille den til 1,3. Omstart. Funker det? Flott! Da prøver vi å øke spenningen...

...etc etc.....

 

----------------------------------------------------------------------

SLIK føler jeg at vi som har NULL peiling på overklokking vil ha det.

 

Javisst er det fine artikler her om kjøling og casemodding, men hva hjelper det

når jeg ikke finner en steg-for-steg-guide til overklokking?

Eller har jeg oversett noe?

 

Mvh, Profoss

Lenke til kommentar
oof.. drit i design, det er ikke det vi bryr oss om, vi vil se overklokking..

hehe - godt designet overklokking er vel ikke å forakte heller.. ;)

 

God design er jo en design som fungerer godt til sitt formål - og det vil vi jo ha!

 

(terger jeg deg nå, Demon? hehe)

terger? neia, du bare påpeker(ubevist) selve problemet overklokking.no har, og har hatt den siste tiden(årene). "nytt design veier sikkert opp for det faktum at vi bare tester plexivinduer og lian li kabinetter".

 

det skal vel sies til forsvar at dere har blitt bedre i det siste, men dere tester fortsatt BARE lian li!!!!

 

når det gjelder designet, så synes jeg at det gamle var enklere og mer oversiktlig, men det nye funker det og. det funker til sitt bruk, dermed, ingen grunn til å bruke tid\penger på nytt.

Lenke til kommentar

Andre kabbiser kommer - jeg fikk bl.a. et hjem i dag, og det er IKKE Lian Li. :)

 

Tidene forandrer seg, og det er nå på tide å få opp et nyere og mer moderne design. Vi bruker ikke noe tid på det - vi har engasjert et firma til å utforme det for oss. Av det jeg har sett til nå, lover det godt!

Lenke til kommentar

Lozer m.fl.: Fluorinert (og sannsynligvis Novec, har ikke åpnet den enda) er fullstendig farge- og luktløs. Som Erik sier har den egenvekt på bortimot to.

 

Den er vesentlig mer tyntflytende enn vann og fordamper før du får sagt kake. Det gjør det til en ekstra utfordring å lage slanger og koblinger 100% tett - ikke at det ødelegger noe om vi søler, men det er litt kjipt å fordampe masse væske til flere tusen kroner literen...

 

Jeg gleder meg også til å se hva Skrue får til med godsakene, han er i så definitivt riktig mann for jobben!

 

LenniZ: Vi har ingen planer for PCV2000B, men lillebroren PCV1000B kommer i løpet av noenlunde nær framtid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...