Gå til innhold

Gjør klar for Cebit


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om man blir på resturanten på Cebit området så steller en del av firmaene istand litt fest for ansatte på kvelden. Kanskje noen klarer å lure ut noe informasjon av en brisen NVidia-ingeniør om G80.... :p Vel, kanskje om man er av det myke kjønn og kledd som NVidias maskott :D

Lenke til kommentar
Æsj, likte ikke denne nyheten. Kommer til å være i dårlig humør langt ut på sommeren pga av at jeg ikke kom til CeBit. Alt var klart, men så fant vi ikke hotell, og han jeg skulle reise med ombestemte seg. Skulle gjerne vært der!

5710143[/snapback]

Ikke noe å være lei seg for. CeBit et rett og slett utrolig slitsomt og et stress uten sidestykke. Særlig helgene er direkte jævelig, og det er nesten ikke mulig å komme seg frem. I tillegg er det enorme taxi-køer, og kollektivtransporten er sprengt, samt det er umulig å få tak i hoteller i nærheten.

 

Hilsen en som skal ned dit i år igjen, og skal bo privat på et ukjent sted....

Lenke til kommentar

Reiser på onsdag ettermiddag selv, for 9. gang faktisk! Gleder meg sinnsykt igjen i år også. Münchner Halle er sikkert like bra i år som normalt :thumbup:

 

Tips til reisende:

Reis med Norwegian til Berlin Shönefeld, overnatt på flyplasshotellet der og ta toget direkte derfra til messeområdet morgenen etter (litt tidlig opp da selvsagt, 05:00...). -Gjorde det samme ifjor, og det funka glimrende. Fly tur-retur koster 700,- spenn, noe jeg vil kalle RÅBILLIG. Billigste alternativet jeg fant til Hannover direkte var 2300 kroner... dvs at å fly, overnatte, samt å ta toget, er vesentlig billigere... Book hotell via Hotels.com, da koster det 31 euro per natt på hotellet der (såfremt du bestiller min 4 uker i forveien). Toget tur-retur er faktisk det dyreste og det kommer til å koste ca 40 euro hver vei. Hvis du ikke er alene slipper du unna med halve hotell-prisen også, for dobbeltrom koster samme.

 

Nå skal jeg sove i campingbil like på utsiden av CeBit-området (100 meter fra Inngang Vest 1) sammen med flere andre, for andre som planlegger tur neste år kan det være et tips å gå sammen 4-6 pers og leie campingbil i Tyskland og kjøre denne til denne campingbil-plassen. Det koster riktignok 85 euro per natt å stå der, og kanskje ca 3500 kr totalt å leie campingbilen for alle dagene, men uansett vil det bli ufattelig mye billigere enn å ta seg inn på et hotell. Hvis du i det hele tatt finner noe hotell under 2000 kroner natta som er i nogenlunde omkrets av området da... :p

 

Sees kanskje i Hall 23, stand C18 (Point of View/BestCom), kan godt hende du treffer på noen som prater norsk der... ;) Ta i hvert fall turen bortom der, i "nVidia-land" kommer det til å skje mye spennende i år!

 

Detta blir moro! :)

Lenke til kommentar
Sees kanskje i Hall 23, stand C18 (Point of View/BestCom), kan godt hende du treffer på noen som prater norsk der...  ;)  Ta i hvert fall turen bortom der, i "nVidia-land" kommer det til å skje mye spennende i år!

Apropos nVidia; for førstegangsreisende kan jeg anbefale å legge eventuelle besøk til nVidias stand til alle dager bortsett fra lørdagen. Da er det nemlig studentrabatt på inngangsbiletten, noe som fører til at alle Tysklands 14-årige, kvisete CS-spillere flokker seg rundt nVidia. Det var et reint helvete der i fjor :p

Lenke til kommentar
Hilsen en som skal ned dit i år igjen, og skal bo privat på et ukjent sted....

5710680[/snapback]

Det kan være spennende. Jeg hadde bare hyggelige folk som vertskap de gangene jeg bodde privat. Fungerte veldig greit, ingen problemer bortsett fra hos et tyrkisk ektepar som snakket like dårlig tysk som meg og ikke noe engelsk. Men de var utrolig hyggelige mennesker.

 

Jeg har vært både utstiller og besøkende flere ganger. I år har jeg ikke tid til å reise. Men lykke til, til alle dere som skal.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Hvis vi er heldige, får vi vite no om PS3/BR, da?

5711405[/snapback]

 

Sony skal ikke være med i år, som med mange andre store aktører som f.eks hp.

5711559[/snapback]

 

Jeg trekker meg hvertfall ikke :-) Skal være med fem dager i år :thumbup:

 

- Judaz

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...