Gå til innhold

Hvordan tjene penger uten å jobbe?


fxwz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, for å sattse på aksjer må du jo ha penger. Ergo enten må du arve vinne arbeide eller stjele. Alt etter hva du mener med arbeid, fysisk arbeid eller masse skole og jobbe bak en kontor disk. Kan jo altis slå sei inn på dagelivare butikker å jobbe, sitte på ræva og se på pengene du får inn i kassa og ikke tjene noe som helst nesten. Veit en som jobba i butikk og tjente lite, i tillegg så svindla han i lotto kassen og blei tatt etter en stund. Nei jobb er fint det, bare du finner ut va du intresserer deg for og går for det.

Lenke til kommentar
Det er umulig å tjene penger uten å gjøre et arbeid for dem.

5484316[/snapback]

 

Trygd, du kan også si at du har nerveproblemer eller noe er galt med deg så du ikke tør å jobbe. Da får man enda mer trygd :p

5484322[/snapback]

Du må hente de jævla pengene da, og søke om dem, og det er arbeid.

Lenke til kommentar

Da bestefaren min jobbet på norsk hydro i porsgrunn for ørtenhundre år siden inngikk han og en kamerat et veddemål. Han ene sa at han skulle slippe unna all jobbing i en uke ved å gå rundt og bære på en 2"4"... For at han ikke skulle lure seg unna ved å gjemme seg ble det til at en måtte følge ham rundt og sjekke at han ikke gjorde det. Resultat: To mann fikk full lønn for å bære rundt på en planke i en uke og drikke kaffe. (merk: dette var under revisjonstopp da det var mye å gjøre... kan være derfor ingen la merke til dem)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...