Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Bluecom lurer deg!


Anbefalte innlegg

Jeg føler meg mer lurt av Telenor enn hva andre bør føle seg av Bluecom. Har vært adsl kunde i telenor siden de startet opp og har vært det i nå 5 år. Siste halve året har jeg mottatt prangende reklame epost fra telenor om at de øker hastigheten. Men det har bare blitt utsatt og pr dags dato leverer de fortsatt bare 768/128. MEN de tilbyr en nedgradering til 400/100 til samme pris kr. 350,- pr måned. Skuffende!

 

Har også hatt massive problemer med alcatel modemet jeg fikk fra telenor. For det første var det et sikkerhetsproblem med dette fordi det kunne hackes. Men det største praktiske problemet var at det fungerer ikke med d-link og netgear routere pga problem med reversert polaritet. Dette er beskrevet på dlsreport. com og jeg har måttet levere tilbake routere fra både d-link og netgear og har nå en linksys som fungerer. Men fikk bare arrogant svar fra telenor teknisk support om at de aldri hadde hørt om problemet. De nekter derfor å sende meg et nytt modem. Merkelig, et modem de sikkert har kjørt ut tusener av og aldri hørt noe om et velkjent problem. Og ved oppgradering til IP telefoni må jeg kjøpe nytt modem uansett da dette ikke fungerer - noe telenor ikke skriver noe om i direktereklamen jeg fikk i postkassa som adsl kunde.

 

Bluecom har levert meg 2200/512 og alt fungerer fra første dag. Jeg bor desverre for langt fra sentralen for å få raskere linje. IP telefoni fungerer perfekt og med forbausende god kvalitet. Har alltid fått respons på mail til support, men kvaliteten på svarene er varierende og det har på det lengste tatt 7 dager å få svar. Men kvaliteten på telenor support kan du få av meg pga overnevnte... Derfor er jeg fornøyd nok med support på bluecom. Er også meget fornøyd med bluecoms gratis sikkerhetspakke med brannmur og antivirus fra F-secure. Den virker meget bra og har fått bedre test i Pc-World enn telenors Nortonpakke.

 

Bluecom fungerer altså meget bra for meg! Og slik jeg opplever det så er det andre ISP`er (f.eks telenor) som lurer deg mye mer enn bluecom.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...