Gå til innhold

Logitech Z5500: får ikke lyd


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har nettop kjøpt et Logitech Z5500 5.1 anlegg som jeg skal bruke til TV og DVD spiller. jeg har Koblet sammen alt sammen men får ikke noe lyd i det. Jeg har Coaxkabel til DVD`n, og vanlig stereokabel til TV`n. Har også strøm.

 

Skjønner ikke hva jeg kan ha gjort galt?. Må jeg kanskje stille inn DVD spilleren eller tv`n??

 

har nå stilt inn DVD, spilleren på Dolby, og det samme gjelder selve filmen, men det står fortsatt no digital signal på forsterkeren. Kommer altså ikke noe digitalstrøm fra inngangen. Aner ikke hva som kan være galt...:(

Endret av Olaff
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk det til å funke nå, på DVD`n da. Var noen innstillinger som måtte gjøres på spillern. Men får ikke lyd fra TV`n til sorounden da.. Bruker en "meget" alternativ løsning da. Har Stereo hodetelefonutgangen fra TV`n til diverse "delere" på selve kontrollenheten. Tror jeg må ha en "splitter" for SUB, Front og Rear for å få lyd. Tror ikke det bare er å dele signalet eller hva jeg har gjort..

Lenke til kommentar
ok, det er det jeg gjør da jeg spiller av fra mp3 spiller det ;P

5438329[/snapback]

 

Hva gjør du? hvordan kobler du MP3 spilleren på? Med vanlig Minijack til Minijack, også inn i hvilken inngang på Z5500`n? (er jo en til Front, en til Rear og en til SUB)

 

Jeg prøve slik, men funka ikke: Minijack fra Headphone`n i fronten av tv`n til en jack deler som har 2 innganger. Den er festet i Rear inngangen, og har en kabel som går til en annen deler som er festet i Sub, som igjen har en ledning som er festet i Front. Altså: har satt alt sammen etterhveranre, også inn i Headphones.. men det kommer ikke lyd

Endret av Olaff
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...