Gå til innhold

House, M.D - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

God episode dette, jeg liker at det fortsatt er en klar rød tråd mellom episodene. Den sammenhengende historien har alltid vært det mest interessante med serien for min del, ikke en-episode-casene. Og nå ser det endelig ut til at House er på vei tilbake. Noe annet ville selvsagt vært utenkelig i lengden, men samtidig har jeg også likt disse tre siste episodene hvor han har gjort andre ting. Kokkescenene hans var veldig morsomme, gøy at det kom fram at han hadde et virkelig talent der ^^

 

Åpningssekvensen i episoden må også nevnes, den var jo noe helt for seg selv. :p Morsomt når Thirteen og Taub spilte.

At Taub sluttet regner jeg med bare var en kjempemidlertidig avgjørelse, og at han selvsagt kommer tilbake nå som House inntar sin gamle stilling :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skuffende episode. Var rett og slett ikke underholdende på noen som helst måte. Kanskje et par scener når House lager mat og Cuddy kommer bort men som hen hel episoden var det en av de verste på en laang stund. Spesielt Foreman; kan ikke si han passet den rollen i det hele tatt. Greit nok at det var det de prøvde å vise men uansett. Nei, håper neste episoden er mye bedre enn denne.

Lenke til kommentar

Likte Taub virkelig i denne episoden. Fremstår som litt kjedelig, furten og veldig ignorant flere ganger. Her var han rett og slett litt morsom og på en måte veldig klok i besluttningene sine. Faktisk litt bra å høre han var der bare fordi han ville jobbe med House.

 

Hele House-plottet i episoden var bra. Litt comic-relif`s og noe fremgang, pluss at psykologen er med og at Cuddy og House hadde scener sammen.

Lenke til kommentar

Ah, "I guess we're gonna find out", den var deilig å høyre. Satsar på me får sjå ein del av gamle House, det har me jo allereie. Han har berre dei mest geniale replikkane: "In a lot of ways cooking is like music. Different elements combined to make a symphony." House: "The difference is that Beethoven's 5th isn't going to be poop tomorrow" :D

 

Har stor tru på at dei klarar å halde oppe nivået frå dei foregåande sesongane. Eg trur dei trengde denne vrien med at House skal bli "frisk".

Lenke til kommentar
Du er for lovlig Sveern. :p

 

Får se Game, akkurat nå går det i andre serier. Kanskje hvis jeg blir lei.

Hehe, har RSS feed på utorrent på neste episode ;) Men er stas med House DVDr på hylla :) Fin serie å kunne se på nå og da, hvertfall sesong 1-3 da de fleste episodene duger veldig bra alene uten at du må ha sett hele sesongen før. Kjekt når jeg skal prøve å få dama til å bli hekta på House :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...