Jump to content
Sign in to follow this  
TSP

En feil med søkefunksjonen (tre bokstaver)

Recommended Posts

For en stund siden, etter mye masing fra diverse brukere, gjorde dere så det var mulig å søke på ord med kun 3 bokstaver. Dette har fungert ypperlig, helt til jeg nå for litt siden skulle søke på "tsp" i Siste Ordet 4. Jeg har pleid å gjøre dette innimellom før, med "søk i tråd" -funksjonen og det har fungert helt greit, men i dag forekom det ingen resultater (noe det har gjort før).

 

Jeg bestemte meg for å teste det ut litt bedre og opprettet denne tråden. Jeg prøvde deretter søke på "tsp", men den fant ikke noe resultat. Dette gjelder alle skin.

 

Som sagt har det virket for meg tidligere å søke på dette, men det virker ikke nå lenger, fint om det blir rettet opp, og om det kunne komme en eventuell forklaring på hvorfor det ikke virker.

 

TSP :)

Share this post


Link to post

*bump*

 

Det har gått veldig lang tid nå, uten at dette har blitt fikset på, vil gjerne kunne søke på ord med 3 bokstaver igjen slik det var før. Regner med det er enkelt å fikse og at databasen bare tulla seg litt og derfor satte grensen opp igjen.

Share this post


Link to post

Har dere planer om å fikse på dette tilbake slik det var snart eller? Blir litt oppgitt over manglende svar fra dere i forumstyret på en rekke tråder nå..

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...