Jump to content
Sign in to follow this  
gamerman

Spill med ordentlig gore ?

Recommended Posts

Hei

 

Finnes det noen bra spill med ordentlig gore eller blodspruting ?

 

Helst skyte spill så klart :)

 

 

Har spilt SOF2 Double Helix og det likte jeg veldig godt :yes:

Share this post


Link to post

Hva for et sjukt dyr er du egentlig?! :scared:

 

hehe, de fleste nye skytespill har nok av blod og gørr til å tilfredstille en hvilken som helst sykopat. Men vil du ha skikkelig guffe bør du teste ut quake, doom, FEAR og the suffering.

Share this post


Link to post

Syns selv at de er utrolig lite gore i nyere spill, noe som er idiotisk.

 

Var jo f.eks. kjempe kjekt å snipe seg inn på skallen, foten eller armen til en fyr i SOF2, og nyte synet når den delen blir most / detter av..

 

CoD2 ble litt bedre etter at jeg la inn "more blood" patchen..

Share this post


Link to post
Severance: Blade of Darkness er gammelt, men tøft.

 

Er ikke sikker på om xp støtter det, men det er verdt et forsøk.

Kapper man udyr/mennesker med sverdet der, så faller deler realistisk av

og blodet spruter helt villt...

 

:innocent:

 

Hjemmesiden til spillet

5283270[/snapback]

 

Konge spel! Trur eg har det på cd ein plass.

Kult på LAN og!

Share this post


Link to post
Severance: Blade of Darkness er gammelt, men tøft.

 

Er ikke sikker på om xp støtter det, men det er verdt et forsøk.

Kapper man udyr/mennesker med sverdet der, så faller deler realistisk av

og blodet spruter helt villt...

 

:innocent:

 

Hjemmesiden til spillet

5283270[/snapback]

 

XP støtter Severance. Spiller det av og til enda, jeg. :)

Eneste "problemet" med dette spillet er at det kan bli litt for realistisk. Å ta ut fiender som er sterkere enn deg kan vise seg å være utrolig vanskelig, da skjoldene spjærer på det første slaget de treffer med, og etter en slik boss er du ofte veldig svak og det blir vanskelig å ta neste fiende.

 

Men det er fortsatt et utrolig bra spill. Nå er det vel noe sånn som fire år gammelt, men grafikken duger faktisk selv i dag. Armer, hoder og ben flyr av fiendene etter hvert som du hugger dem ihjel. De morsomste fiendene er zombiene, som fortsetter å slå på deg om du tar en fot. Tar du begge armene vil de bare spy gift på deg, så den beste måten å ta dem på er vel å hugge av hodet (da blir de stille momentant), eller alle andre delene på kroppen, da han ikke vil klare å gjøre mye uten verken armer eller ben. Det er som sagt veldig voldelig, og historie og sånn er også veldig bra. Måten ting blir gjort på (å slå, løpe, hoppe, klatre, skyte med pil og bue, etc.) er gjort veldig realistisk i dette spillet. Real-time shadow og lightning er også et faktum i dette spillet.

Mange selger det av og til på QXL for en meget billig penge. :)

 

Dessuten har vi jo Postal 2 da, som er blind lystvold på sitt aller "beste". Ganske artig spill det også, selv om at det blir litt ensformig i lengden, og at loading-tidene varer på flere år (og det loader ofte!).

Postal 2 er nok det du bør se etter om du vil ha et utrolig voldelig spill som ikke holdes sammen av en fascinerende historie eller noe sånn. Du skal simpelthen bare gjøre dagligdagse ærend (kjøpe melk, dra på jobb for å hente en sjekk, ta ut penger i banken, kjøpe juletre, osv) som går skeis, da du alltid havner oppi noe fælt (terrorist-aksjoner, hill-billies som går amok, gale SWAT-folk og soldater, og protestanter mot utviklere av voldelige spill).

Du får standard-våpen som hagler, pistoler, rifler og slikt, men også andre smågale ting, som oppråtnede kuhoder (som du kaster på folk slik at de begynner å spy blod), spader, katter som kan settes på hagla og brukes som lyddemper, og føttene dine. Ja, du får faktisk til å bruke lille Hr. Tissemann om du vil, bare for å irritere folk (pisse på purken er alltid en slager).

Du kan gjøre massevis av syke ting i spillet, som å slå av hodet på en fyr med en spade, pisse på det, for så å sparke fotball med det. Folk i nærheten vil begynne å brekke seg når de ser det. :p

Dette spillet begynner også å bli noen år gammelt nå (tre år, mener jeg), men det bruker Unreal 2-motoren, så grafisk sett er det jo helt greit enda.

Det må nevnes at dette er et totalt useriøst spill. Det er ikke et veldig sykt spill, da alt er gjort på en temmelig morsom (og uskyldig) måte. "Sykt" er spillet, men ikke sykt. :)

 

Dessuten har du Soldier Of Fortune 2. Nok et små-gammelt spill som er ganske bra, og ganske voldelig. Grafikken er mildt sagt superb for sin tid, så den tror jeg ikke du skal trenge å bry deg om. Dessuten er det også sånn at utviklerne har gjort forskjellige ting med alle folka slik at de alle er omtrent unike. Flere av dem kan kanskje i basis se like ut, men de har forskjelligheter, som ulike briller, barter, skjegg, klesfarger og fasonger, hatter og skjer, osv. Tror faktisk det var sånn at du nesten aldri ser "samme fyren" to ganger i løpet av hele spillets gang.

Her kan du også skyte av føtter og hoder (du kan faktisk kutte av små biter av gangen i hodet på folk). Dette har en litt bedre historie enn Postal 2, og er et mer seriøst spill. Mange kule våpen her også. Hovedsaklig standard-våpen (kniver også, som kan kastes). I dette spillet er det ikke våpnene som teller. Det er hva de kan utrette slags skade. :devil:

 

Som Satyr sa, BloodRayne 2 er et godt eksempel. Fin grafikk og masse blod (og oppdeling av vampyr-avskum). I USA har det nå vært ute i lang tid, men det kommer ut i Europa nå i begynnelsen av 2006. :)

 

EDIT: F.E.A.R. er vel det nyeste "gore"-spillet. Der kan du sprenge vekk armer, føtter og hoder på folk med granater og skyts i saktefilm. :)

 

EDIT2: Trådstarter hadde jo nevnt SOF2 allerede. Må lære meg å lese grundigere. :wallbash:

Edited by MeTa][iC

Share this post


Link to post
Syns selv at de er utrolig lite gore i nyere spill, noe som er idiotisk.

 

Var jo f.eks. kjempe kjekt å snipe seg inn på skallen, foten eller armen til en fyr i SOF2, og nyte synet når den delen blir most / detter av..

 

CoD2 ble litt bedre etter at jeg la inn "more blood" patchen..

5283791[/snapback]

Det har vært mye fokus på vold i spill siste årene og det har flere steder blitt merking med aldersgrense. Spillutviklere utelater nok med vilje blod og gørr så de kan få større kundegruppe. Samme opplegg er det i film-verdnen. En film med 18års grense treffer et mindre puplikum og tjener mindre penger. Sånn er desverre livet blitt.

 

Forresten genial oppsumering av Metallic, vet ikke om det er du eller spillene som er mest gale, hehe ;)

Skal vel teste ut et par av de titlene i kveld.

Share this post


Link to post

De kunne søren meg laga enda et Soldiers of fortune.... spillte det når eg var liten :D sann ca 5 år elns

 

Lurer på om det kan ha noe med at eg klikker bare noen kaster snøball på meg (det vil si at eg går til angrep :) )

Edited by jalla`n

Share this post


Link to post

Er jo ikke så mye gore i Manhunt da. Joda, spillet er veldig voldelig (samt utrolig repetitivt og gørrkjedelig), men det er liksom ikke sånn at du deler opp folk i massevis av biter eller noe sånn.

Personlig vil jeg fraråde noen å spille dette spillet, da det ikke har noen annen mening enn å "trene mordere". Postal 2 har heller ikke noe mye til mening, men det er i allefall underholdende, og det er laget sånn at du vet det ikke går an (ei katte overlever som oftest ikke når du putter den på tuppen av ei hagle via bakenden, og avfyrer noen skudd, og det går ikke an å pisse opp i været slik at det faller ned på deg selv av intensjoner å slokke brannen som koser seg på din nydelige kropp).

Manhunt er bare det samme om og om igjen. Du går inn i en "arena", finner en eller annen fyr du ikke vet noen ting om, og dreper han på en stygg måte (som ikke er noe morsom, da den er realistisk og ikke gjort for å være morsom), så går du til neste "arena" hvor du gjør det samme. Sånn går spillet helt til slutten. Det er en grunn til at Manhunt fikk sånn slakt, og det er ikke fordi det var så voldelig...

 

Menmen, du kom jo bare med et forslag til trådstarter. :)

 

Til deg som "nevnte" SOF3: Jeg venter også på det. Gleder meg til å en vakker dag bla opp i et PC-blad eller se en artikkel her på Gamer som sier at SOF3 er på vei. :love:

Share this post


Link to post

Carmageddon. Hvis du ikke har prøvd noen av spillene går det kort og godt ut på å kjøre over folk med bil. Disse menneskene inneholder omtrent 200 liter blod hver. Nummer en i serien er i tillegg akkompagnert av herlig Fear Factory-musikk, og har en feeling som i hvert fall jeg synes overgår de andre spillene i serien. Styr unna den tyske versjonen med mindre du synes det er tøffere med zombier som blør grønt.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...