Gå til innhold

Den store Warlock tråden...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg ville byttet specc til demonology, ikke bare fordi det har høyere DPS, men utrolig mye gøyere å spille. ( http://talent.mmo-champion.com/?warlock#f37Ber10tJa24,Qpb,11599 ).

 

Rotation: Shadowbolt > Immolate > Corruption > Shadowbolt > Shadowbolt > Shadowbolt. Repeat og refresh dots, når target er under 35% bytter man shadowbolt med Soul Fire.

 

Du har akkurat den hiten du skal ha (0.35% for mye, bedre enn 0.35% for lite), for man kan ikke alltid regne med +3% i 10 man raids osv.

Bruk spellstone, gem SP+SP/haste og enchant SP.

Lenke til kommentar

Destruction gir vel høyere DPS med gearet "Missfomle" har?

 

Med curse mener du "Curse of Elements" håper jeg? Rotasjonen din er litt spesiell. Min rotasjon er immolate, chaos bolt, conflagrate, incinerate spam til det er ca 3 sekunder igjen av immolate og gjør ny immolate + conflagrate, chaos bolt og incinerate spam igjen. Gjør i overkant av 6,5k dps med ca. samme gear som deg.

Lenke til kommentar

Curse of Elements ja, men jeg regner som regel med at andre warlocks bruker den. Derfor tok jeg den ikke med i rotationen, som forøvrig er en rotation for demonology, ikke destruction hvis du trodde det :)

Destruction er immolate > chaos bolt > conflagrate > incinerate, deretter bare apply immolate når den går ut, og bruk chaos bolt og conflagrate hver gang den er av cooldown. Kan forøvrig nevnes at jeg fikk 1000-1500 mer DPS som demonology single target(mer aoe damage og), i tillegg til at andre får Demonic pact (10% mer spell power) som er langt bedre enn totem of wrath hvis du har mye spell power.

Lenke til kommentar

Din rotasjon er grei SML, siktet mere på Missfomle sin. Immolate går ut ca 3 sekunder etter conflagrate er av cooldown, derfor liker jeg å sette ut en ny immolate før jeg conflagrater så jeg slipper å waste 30% haste buffen på en immolate med kort cast time.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...