Gå til innhold

Har Hunterweapon blitt til Druidweapon?


Anbefalte innlegg

Vi vet alle om den økte alsidigheten til druids etter patch 1.8.

 

Jeg var nylig i uldaman med Warrioren min, og groupet her sammen med en druid.

Det var også en paladin i gruppen, og litt ymse Damagedealers.

 

Denne druiden var utelukkende Feral, med kun agi\sta gear. Ikke noe galt i seg selv selvfølgelig.

 

På pen forespørsel fra meg om han kunne være main healer fikk jeg svaret: "dude, Im not a healer. Im a rogue".

 

da jeg svarte: "yes but you still have the best healing here", fikk jeg svaret: "dude, just play. the paladin heals".

 

Han hadde vel 1700-1800 mana elns, mao nok til kun noen få heals. Den stakkars paladinen fikk sin fulle hyre den kvelden...

 

 

Han passet absolutt alt av cloth, og også tilogmed Leather med int og spi.

"Dont need it".

Da vi endelig kom til archaedas, Droppet en 3.70 speed mace med 2% crit, og 5 Strength.

 

:) Tenkte jeg som mortal strike warrior, og rullet. Min overraskelse var derimot stor da jeg ble regelrett skjellt ut for min grådighet av druiden, som åpenbart trengte denne mye mer for feral shape.

 

Arguementet "maces suck for warriors" kom om og om igjen, og da han faktisk vant rollen kalte han meg for en ninja og leava group.

 

Jeg lurer på om andre har hatt lignende erfaringer? Jeg får det ikke til å henge på greip...

Endret av GRendal
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er jo ikke akkurat et våpen, men det er en item. En av warlockene i guilden var med på et raid i en instance i går kveld (husker ikke akkurat hvilken), hvor det roller et par cloth gloves med +sta, +int og +spir. Druiden rollet på dette sammen med warlocken, men tapte heldigvis rollen. Etter dette HS'et druiden til IF og begynte å spamme /yell og general med at denne warlocker var en ninja, og at ingen burde gruppe med han.

 

Synes det er drøyt at en leatherbruker anklager en clothbruker for å ninja'e cloth-equip fra han - selv om han sikkert hadde hatt litt bruk for de han også.

Lenke til kommentar

Du blir overrasket over hvor dårlig en druid healer i med fearl spec i forhold til restoration spec. Det er skikkelig forskjell.

 

Hvorfor druiden absolutt trengte den macen der skjønner jeg ikke. Han får DPS i forms av strenght, men det er jo bare 5. Dessuten så tror jeg ikke 2% crit chance har noe å si om du er i forms. Han burde finne seg noe som gir meg strength enn 5, synes nå jeg.

Lenke til kommentar

Han er selvfølgelig helt på jordet. Far out.

 

Jeg holder nå ett sett til hver rolle (før hadde jeg bare healer-gear), og kjører en 0/30/21-spec (ferdig specca, jeg er 57 nå) som gir meg masse mana og greie healing skills.

 

Kan finne på å spørre om cloth-ting, men ikke på linje med castere, de går selvfølgelig foran. Jeje, druids er fine allsidige dyr de, men folk må bare innse at de trenger veldig bra gear for å kunne gjøre best mulig jobber. Samtidig er det en del druids som må innse at de ikke er rogues eller priests eller mages og som må slappe av litt på rolling og trolling. =]

Lenke til kommentar

En feral druid får like mye ut av den macen som en warrior. Han var jo en idiot slik som han oppførte seg, men å nekte en feral druid å rolle blir bare dumt.

 

Hva snakker du om War? Resto druids kanskje, men balance og feral bruker våpen ganske ofte. Senest i går hadde vi 2 feral druids på rag, og de står ikke å healer.

 

Du får trøste deg med at i høyere level kan ikke druids velge slik i våpen, for det finns nemlig så utrolig lite vi kan bruke. Questmacen fra DM og fist of omokk er de eneste før bestial wrath macen, men langt fra alle kan få den. Earthshaker er fin i moonkin men proccen kommer ikke i cat/bear.

 

En druid på min server med full pakke, malfurions chest, bestial wrath, wristguards, dark hearth pants etc. er han en dårlig druid fordi han går melee?

Lenke til kommentar

Jeg tror Meldarion (Cobram?) prøver å si at det ikke var noe poeng for en druid å rolle på et våpen som har 5+ Strenght og +2% crit.

 

Hvis jeg har forstått det så får druiden ikke noe mer enn +10 Attack power i Bear og Cat form fra en macen der. Ikke mer Crit chance fordi at slike bonuser teller ikke i forms.

 

Warrioren derimot ... han får mer attack power og 2% større sjanse for å slå critical strike. Dessuten kan det hende at denne macen som droppet hadde bedre DPS enn warriorens gamle våpen. (DPS har heller ingen ting å si i druid forms, om jeg har forstått rett) Dersom dette stemmer så får warrioren mest ut av våpenet.

 

Don't shoot me if I'm wrong.

Endret av Zythius
Lenke til kommentar

Forumet er skikkelig bugget ser det ut som, ting jeg skriver kommer ikke med.

 

Uansett, 2% crit får druids i feral forms ja. Druids og warriors får like mye attack power av str, faktisk, en druid med HotW får MER attack power av str enn warriors i catform. Om denne druiden var feral har han sikkert HotW (regner med han var over 40 og hadde LotP) og dermed får faktisk mer attack power fra macen enn warriorn til grendal.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...