Gå til innhold

Saksøker Blizzard etter dødsfall


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pff, det er bare nok et forsøk på å dra penger ut av et selskap som lager noe barna bruker. Selvsagt er foreldrene fortvilet over å ha mistet sønnen sin, og langer ut mot alt mulig for å legge skyld. Også finner de ut at han spilte et PC-spill. Guds død! Da må det være spillet sin feil! SAKSØØØØØK!

 

Det blir bare et av utallige andre søksmål mot spillfirmaer eller musikere fordi de har påvirket ungene deres til å gjøre noe fælt. Nesten ingen sånne søksmål kommer noen vei.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Det blir for dumt...det er ikkje spelet som får folk til å hoppe i døden eller segne om foran PCen, det er mangel på sjølvkontroll og det å tenke klart. Sjølvsagt er det tragisk at ein 13-åring kan bli så hekta på eit spel at det fører til sjølvmord, men det er faktisk ikkje Blizzard sin feil.

 

Det er bra at Kina setter grenser for dette, for folka der nede er hysteriske.

Lenke til kommentar
haha, idiotisk må jeg si.,.. alle skal prøve å dra mest mulig penger ut av det de kan, men tror de taper denne saken.. er som å saksøke prince siden mannen din døde av lungekreft =P funker dårlig, eget ansvar om man spiller for mye

5180198[/snapback]

 

Litt dårlig sammenligning i og med at røyking har en direkte sammenheng med lungekreft, flere søksmål har vunnet fram for enorme pengesummer i usa.

 

Men helt enig i at dette bare er tull. Mange får problemer og så skal de absolutt skylde på noen, ingen er istand til å ta ansvar for egne handlinger lenger..

Lenke til kommentar

de fleste andre spill me 12-årsgrense kan påvirke til å gjennskape værre ting enn det World of Wrcraft kan. bare fordi WoW er det mest spilte spillet, så er det mye større sjanse for at sklike ting skjer.

Lenke til kommentar
Myndighetene er i gang med å utvikle et system som gjør at onlinespilling på nettet blir begrenset. Etter tre timers sammenhengende spilling svekkes karakterene i spillet, og etter fem timer gjøres de helt kraftløse.

 

erhm.. tenkt deg dette på ett lan da..

5182238[/snapback]

Tenk deg vaksne folk som slutter i jobben og unger som skulkar skulen for å sitje på WoW heile dagen, det blir som eit evig LAN.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...