Gå til innhold

jenteproblem. Hva gjorde jeg egentlig?


Christian86

Anbefalte innlegg

Var på skolen mandag (skulket i dag pga lekser osv som jeg ville gjøre)

 

En "vennine" fra klassen satt på bussen. Når jeg gikk forbi så hun vek, og enset meg ikke. Satte meg bak henne, og etter 10-15 min i turen flyttet hun seg fra setet til et annet.

 

 

Når vi går av bussen så går hun omvei for å ungå meg, og når jeg snakker med andre i klassen så er jeg luft for henne. Hun sier ikke noe når jeg er der, men går jeg til side eller noe så snakker hun.

 

Går hun forbi meg så vil hun knapt se på meg.

 

 

Så kommer det morsome: greit, fint mulig hun hadde dårlig dag, men når hu ikke svarer på melding etterpå om hvorfor så blir jeg mistenksom. Problemet er at jeg ikke har gjort henne noe. Torsdag var hun grei og smilte, og jeg var grei med henne. Fredag kom hun ikke, og dermed er torsdagen siste gang jeg kunne gjort noe.

 

 

Følgende kan ha gjort noe:

 

- obligatorisk oppgave som hun var ansvarlig for kunne ha havarert hadde ikke vært fordi jeg tipset om noe som manglet. Ble vel litt amper steming internt fordi jentene hevdet de var ferdig! mens guttene ville sjekke. Så kommer jeg og spørr, og neida, den manglet

 

- sa at dersom hun og en annen i klassen byttet skole så ville jeg komme til å savne dem

 

- hun var minimalt edru på torsdag. Når hun så sov i klasserommet så tøyset jeg og noen andre i klassen med å ta 1-2 bilder med kamera. Var små spøking, ikke ille ment. Bildene slettet jeg samme dag.

 

 

nå; noen som kan fortelle meg en grunn til å bli luft?

Endret av Christian86
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

gikk gjennom det med noen venner.

 

Ene nevnte at jeg kanskje hadde brydd meg for mye, for tidlig ved å si "savne" ordet. Det er kanskje for sterkt ladet for enkelte. For meg er det naturlig å bry meg om venner, men for andre så har jeg et for stort hjerte.

 

andre sa det neppe var noe

 

tredjesa noe interessant

 

ja jeg  har merket  jeg også at det er noe galt med hu xxx. hu sitter bare i klas. går aldri ut. i dag var hun sur å lei seg . ville ikke snakke med noen ?

 

personlig så håper jeg og tror at jeg var et uskyldig offer for noe rett og slett. Det skal jo ganske mye hat for å behandle en person som ren luft i et stå tett miljø. Å gå forbi meg på gata osv, men fysisk gå ved siden av meg og fryse meg ut, for så å få hun og hun fra klassen vekk fra meg da merker man det veldig godt.

 

 

hvorfor personen drakk så mye vet jeg ikke, men hun var ikke edruelig men heller ikke direkte full på torsdagen.

Endret av Christian86
Lenke til kommentar
at faktisk gutter på HW.no har nærkontakt med jenter er jo et fenomen i seg selv!..kanskje derfor antall lesere av tråd! "HÆ? En HW-bruker med JENTEproblemer? WTF"

 

 

----

 

anyways, stemmer fortsatt på bitchslæp!

stort sett alle vennene mine er jenter. Nå har jeg fått noen gutte venner i det siste, men tlf listen min består nesten utelukket av jenter :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...