Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hallo.

Jeg har fått inn et program på pc`n som heter winfixer 2005. Hver gang jeg sletter det så dukker det opp igjen når jeg slår på pc`n. Siden jeg fikk winfixer 2005 på pc`n så har pc`n slått seg av når jeg ikke er på den. Det er veldig plagsomt. Noen som vet hvordan jeg kan få dette programmet vekk? Jeg har testet ClamWin antivirus, men den finner ingen virus. Noen som har noen gode idèer om hvordan jeg kan få det vekk? Noen som vet om noen antivirus programmer som er gode og gratis?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Det må da finnes eit program som kan ta knekken på Winfixer der ute som ikkjer koster cash? SpyBot og Ad-Aware klarte det ikkje, avinstallering hjalp heller ikkje.

 

Fant ei lang liste med registerfiler og filer på maskina på Symantec sine sider, men tar så lang tid å lokalisere og fjerne alle, kanskje kjem det tilbake òg.

 

Du får søkeresultat i haug og dunge med Google, men alle blir stort sett linka tilbake til dei samme 5-6 antispywareprogramma, der samtlige må kjøpast. Kan vedde på at dei som sel programmer for å fjerne WinFixer er dei samme som lagde Winfixer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...