Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Whaaaat..... Jeg har Copperhead, kanskje det har noe med det å gjøre? Uansett sykt irriterende.

Fant et program da jeg googla her om dagen, heter Steermous og skulle visstnok gjøre slik at man kunne bruke Razor musen sin. Det funka heller dårlig det også.

 

Jaja, får vel kanskje prøve å få tak i en ny mus da =/

Lenke til kommentar

Ah. Fikk MBPen på døra i dag - er needless to say veldig fornøyd! Skjermen overrasket meg veldig, i positiv forstand. Virker ikke som den er kontrastbehandlet som omtrent alle andre glossyskjermer. Den er nesten litt som en god gammel CRT i bruk egentlig. Sånn bortsett fra at den ikke må stilles på hver dag for å være brukbar :p

 

Tror dog jeg må sette inn mer ram asap, raskere harddisk hadde heller ikke bydd meg i mot. Får se om det ikke blir en SSD til sommeren.

Lenke til kommentar

Harddisken på broren min sin macbook har visst tatt kvelden. Sikkert støt, men han mener at han har vært forsiktig med den. Noen tips? Kjøpe ny hard-disk, eller reklamasjon? Er usikker på hvordan reklamasjon fungerer. Siden støtet sikkert er en brukerfeil vet jeg ikke om reklamasjonen ikke gjelder?

Lenke til kommentar

Reklamasjonsrett er bare virkende på feil som oppstår under normalbruk og under komponentens forventede levetid, så om det er støt er det ikke stort å gjøre på den fronten. Harddisk hjelper lite om det er andre ting som også har tatt skade ved støtet, men om du har en liggende kan du jo bruke den for å se om det vil få den opp og gå igjen.

Lenke til kommentar
Tenkte mer på om det er noe spesielt med harddiskene som brukes i mac :p Noen anbefalinger kanskje? Prisguiden.no er min venn her kanskje ;)

 

Det kunne vært en gyllen mulighet til å gå over til SSD?

 

Men uansett, min anbefaling er Samsung-disker. Du trenger 2,5-disker, IKKE 3,5 (veldig viktig dette). Les litt rundt på prisguiden og slikt før du kjøper, så vet du at du ikke blir skuffet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...