Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

Å drifte egen mailserver gidder jeg uansett ikke, og jeg har ikke webhotell, peker til en server som står i boden, og da ville jeg brukt Google Apps uansett for å få det til å være dønn stabilt og enkelt å sette opp, så det hadde vært det samme som å bruke Gmail, egentlig.

 

Å drifte et helt eget mailopplegg er rimelig uaktuelt, ja. Det viktigste for min del er å på de fleste nettsider ha registrert en adresse jeg selv har kontroll over, så kostnadene ved å skifte mailtilbyder senere ikke blir for høye.

 

Er vel bare å la Google drifte mailopplegget da? Gjør det selv via Google Apps, føles som Gmail bare med eget domene navn. Funker fett.

 

/offtopic

Lenke til kommentar

Kanskje ikke noe enormt poeng, men et slags poeng finnes likevel: jeg er relativt komfortabel med det Google holder på med nå, men om jeg i fremtiden endrer syn er det enkelt å skifte til noe annet.

 

Noe helt annet: jeg har tidligere i tråden skrevet om bilderedigeringsprogrammet Pixelmator, et rimelig og enkelt alternativ til Photoshop. For noen dager siden oppdaget jeg en liten bug i circular wrap-funksjonen, og sendte i går en mail om dette. Responsen er mildt sagt ekstremt oppløftende: de jobber allerede på spreng for å finne kilden til problemet og en løsning. De sender meg stadige oppdateringer på fremdrift, spørsmål om detaljer rundt problemet etc. Med slike utviklere er det veldig hyggelig å være betalende kunde.

Endret av Euklid
Lenke til kommentar

Takk for tips, det funka. Et lite tips tilbake: http://nicholasworkshop.wordpress.com/tag/mbox-mail-for-mac-lion/

 

:)

 

Ja hadde sett den tidligere men orket ikke å styre noe særlig med det. Testet det i kveld og det ser ut til å fungere bra men må si jeg blir litt skeptisk til programtillegget når de som utvikler det ikke oppdaterer med en gang, liker ikke helt tanken på at tredjepartsprogram får tilgang til mailen min heller.

 

Når det er sagt så har jeg testet den i kveld og den ser ut til å fungere fint, men nå har jeg tenkt å emigrere til gmail en gang for alle og da er spørsmålet mitt:

 

Etter at alle meldinger er lastet ned i mailtjeneren, kan jeg flytte de ved å dra f.eks en hotmailmappe over i gmail inne i mailklienten og så synkronisere og dermed er all mail i den aktuelle mappen flyttet over? Hvis jeg bare får gjort det så er jo halve jobben unnagjort, da er det jo bare å sende ut ny mailadresse til alle kontakter.

 

Er det forresten mulig å få synkronisert google kontakter og kalender med programmene som ligger ferdig installert i Lion eller er det noen problemer der også?

Lenke til kommentar

Nådde budsjettet mitt for august allerede nå, så ligger bonus i vente på jobben.

 

Gikk derfor ut å kjøpte meg en macbook air 13" i dag, den er herlig, har bare hatt macbook pro's før, men jeg syntes denne virker utrolig herlig så langt.

 

Vekten er utrolig.

 

Bestilte også denne casen, som jeg syntes passet bra. Den er lagd for å passe air 13", og de har også en til 11"

 

m-keeper-1.jpg

Lenke til kommentar

Noen som vet om en bran man-purse som passer til 11-tommer MBA, ogs om samtidig har plass til litt mer? Gjerne en som kanskje er omtrent et A4-ark/MBA i areal, men litt tykkere så man får med seg litt dill og dall?

Og ikke så 'femi' som den avbildet ovenfor, thank you.

(Coz I might be interested i sth like that, too.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har planer om å skaffe meg en ny mac, og er usikker på hva som er mest lønnsomt. Jeg skal bruke den til musikkproduksjon, så den må være relativt rask, så jeg slipper å slite med latency.

 

Har vurdert å bygge Hackintosh, men jeg gidder ikke det hvis Apple har et tilbud som er overkommelig prismessig, og er kraftig nok.

 

Jeg hadde håpet på å ikke måtte ut med så mye mer enn 10 000, men hvis jeg skal ha en iMac blir det fort nærmere 15k.

Lenke til kommentar

Neida. 5000 for grunnmodellen. Kjøp SSD og RAM utenom og oppgrader til max. Kjøp glimrende skjerm til 3000 og du passerer ikke 12.000.

Ah! Det høres jo greit ut.

 

Hvordan er det å åpne en Mac Mini, med tanke på at Apple har en tendens til å gjøre det unødvendig komplisert? Er det noe spesielt jeg bør være klar over når jeg kjøper SSD og RAM?

 

Jeg tenkte på å kjøpe BenQ 24" LCD G2420HD. Vet at det ikke kjempebra, men komplett har en god pris, og skjerm er ingen prioritering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...