Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mottar noen sanger fra en kamerat. Å det er i RAR filer. Får de over internett. Så pakker jeg de ut i UnRarX programmet. Til slutt får jeg opp en mappe på skrivebordet, som jeg åpner også legger jeg de sangene i iTunes.

Å det jeg egentlig lurte på, om jeg bare kan hive mappene og UnRarX filene i søppla? Eller får jeg ikke spilt av sangene i iTunes da?

Lenke til kommentar

Det er avhengig av korleis du har sett opp iTunes. Kopierer iTunes songane til iTunes-biblioteket (det er standard) kan du slette original filene, men viss iTunes berre har ein snarveg til musikken må du ta vare på filene. Du kan sjekke dette under "Valg->Avansert-> er det haka av for "Kopier filer til iTunes-mappen ...".

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+432

Hadde vært veldig kjekt om den ble litt billigere.. Kan bare huske at nyere modeller har blitt billigere, så det ser nok lyst ut. Jeg venter også på den nye MBP'en, håper den kommer snart!

Lenke til kommentar

Leter etter et lignende program for mac som dette her http://www.videohelp.../tools/MKVBoxer . Ønsker at programmet skal ha, vel, akkurat de samme funksjonene som det programmet her har.

Greia er at jeg vil spille av .mkv filer gjennom xboxen, uten å måtte konvertere, så jeg slipper å vente i et par dager for at en film skal bli konvertert. Altså, problemet er ikke å spille av .mkv filer, heller ikke få filene til xboxen, men jeg vil ønsker et program som gjør det dette programmet gjør.

Håper noen i det hele tatt skjønte :).

Lenke til kommentar

Nå kommer snart Macen min tilbake!

Tell fikset den kjapt, kjørte litt tester og fant ut at det var SATA-kabelen som hadde røket.

Uheldigvis var det en på lageret som gikk av med pappapermisjon og dermed ble det litt rot, så maskinen stod hos Posten i én uke før de fikk godkjenning til å sende den. Kjedelig, men nå er den endelig på vei. Merker at skoletimene går litt senere.

Lenke til kommentar

Har fått meg min første Mac. Liker ting veldig godt så langt, men er litt skeptisk til maskinens bruk av ram. Har 4gb ram på min maskin, men nå er det i følge aktivitetsmonitoren i underkant av 100mb som er ledig. Det står følgende:

 

Ledig: 95mb

Fast (wired): 464mb

Aktiv 1,5gb

Inaktiv: 2gb

Brukt: 3,9gb

 

Hva betyr alt dette? Hvorfor er det så mye som er i bruk, men som er inaktivt?

 

Synes det er rart at så mye ram tilsynelatende skal være i bruk når jeg kun kjører Safari (2 tabs), iTunes, Adium og Mail...

 

Kan noen forklare hvorfor ting fungerer slik?

 

Edit: Akkurat ja. :p

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Kan en på noen måte ha musikk på en iPod fra flere forskjellige maskiner samtidig? Jeg vet at hvis en syncer på vanlig måte vil all musikk som ikke ligger på maskinen bli slettet, og det har forsåvidt ikke vært noe problem til nå, men tenkte jeg skull høre om det finnes noen alternative måter å legge musikk på iPoden :p

Endret av Sonsol
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...