Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Hva er egentlig bruksområdet for en tablet?

 

Ja det har jeg også lurt litt på. Må vel bli noe samme brukområde som en netbook antar jeg..? Liten og lett portabel maskin med lav ytelse. Blir jo en krysning mellom iPhone og en fullverdig bærbar.

 

Tviler på at jeg kommer til å invistere i en, men man får se når den evt blir lansert hvilke triks apple drar opp av hatten. Jeg hadde ingen planer om å kjøpe telefon fra apple før jeg så den presselanseringen heller.. ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan se for meg en tablett som en kontroll til produksjoner innen industrien, der du får en bærbar kontroller isteden for en fast sentral. Noe som jeg bare antar har vert vanskelig når keyboard og mus har vert navigasjonen på det meste av dataer fram til nå.

 

Men hvilke fordeler du får av en tablett ved vanlig arbeid forstår jeg ikke. Som grafiker er det billigere og bedre å kjøpe seg ett tegnebrett. Om du skal skrive, vil nok ett tastatur fungere bedre enn en touchflate. Det er hvertfall mine små tanker.

Lenke til kommentar

Tableten vil med stor sannsynlighet IKKE være designet for produksjon. Mer sannsynlig er det at den er designet for innholdskonsum, da tenker jeg web, film, digitale magasiner i kryssningspunktet mellom print og web som man kan abonnere på, muligens lesebrett for bøker, muligens kan den fungere som notatbok (med tekstgjenkjenning som Newton hadde i sin tid), samt alt som utviklere kan finne på å bruke den til. Dette er ikke et produkt som skal erstatte mac-en din, den kommer i tillegg med andre bruksområder.

Lenke til kommentar
Vent for all del til den 27 med å kjøpe :p Og være RASK med å forhåndsbestille hos butikken eller på nett. Du får den ikke med en gang uansett, så like greit å være først i kø.

 

Sett at det kommer oppgraderinger av f.eks macbook og at dette annonseres 27 januar, hvor fort er disse ute i butikken da?

 

Må nemlig ha ny laptop innen slutten av februar, og tenkte å gå for macbook..

Lenke til kommentar

Jeg reinstallerte nylig OS X på en av mine maskiner – men der hadde brukerkontoen med innstillinger og det meste annet vært med siden 10.2 (om jeg husker rett), så det begynte å ligge alvorlig mye rart i forskjellige kriker og kroker. Merket den ble litt mer «snappy» etterpå.

Lenke til kommentar

Finnes det ikke et lite enkelt importerings program til Mac som automatisk importer bildene fra minnekort/telefon/digitalkamera etc gir de korrekt navn og dato, roterer og legger i riktig mappestruktur? Og gjerne gir valget om å slette bildene fra minnekortet etter import..

 

Syns det er så unødvendig tungvint med "bibliotek" programmer som iPhoto/Lightroom/Aperture..

Endret av phax
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...