Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei

 

Jeg har tenkt å formatere hardisken til Journal, for å kunne benytte bootcamp. Var vist noen filer som ikke kunne overføres..

men anyway.. hvordan overfører jeg alt fra TIMEMASKIN ?

 

BTW..Jeg har delt 1tb'n(ekstern) i tre disker.. hvor en av dem er timemachine. Eller vil det bare funke hvis det er kun en partisjon som kun brukes til timemachine ?

Endret av laffe
Lenke til kommentar

Er det noen som har Time Capsule som kan gi meg litt lærdom i hvorfor det er så himla bra? Er veldig innstilt på å skaffe meg en ved neste lønningsdag fordi jeg trenger en ny nettverksenhet og er keen på harddisk. Slå to fluer i en smekk. Trenger bare litt gode ord om den så jeg blir EKSTRA overbevist :) Hvor rask er overføring etc. Avt alternativer? Vil helst holde meg til Apple pga kvalitet og service. Har dårlige erfaringer med Belkin/D-Link fra før av.

 

Jeg skal bruke disken til å legge over alt jeg ikke har plass til på min spinkle 160GB interne disk.

 

EDIT: Og selvfølgelig for å sette opp et nettverk. Per i dag kjøres det en Belkin G-standard router som hopper ut fra tid til annen og lever sitt eget liv. Håpløst oppsett er det også. Er Apples N-teknologi merkbart bedre mtp overføringshastighet og rekkevidde?

 

Dette er kanskje ikke et spørsmål som burde sitlles her men jeg prøver. Fra Telenor har vi et routermodem (IKKE TRÅDLØST - Thomson SpeedTouch-saker) som er koblet fra en eller annen hvit boks som gir meg internett :p Greia er at dette routermodemet sender alt sammen videre ut i nettverkskabler i veggen i hele huset så vi får internettuttak på hvert rom. Per i dag har jeg koblet den trådløse routeren fra Belkin som jeg kjøpte en gang for en stund siden rett ut fra uttaket i veggen, altså ikke direkte til modemet. Jeg har satt opp et nettverk osv og kommer meg på internett. Men det detter ut hele jævla tiden, og jeg ORKER ikke å koble til med kabel. Nedlasting går selvfølgelig ikke så fort som med kabel, vil jeg kunne klare å oppnå så godt som tilsvarende med en Airport-router (Time Capsule eller Exterme) fra Apple? Og hvor bør jeg plassere den? Direkte koblet til routermodemet eller kan jeg fortsette å ha den på mitt rom? Vil helst ha den her så jeg kan holde et øye med den/slå den av så ingen andre enn jeg har tilgang til den.

 

Siste spørsmål: Hvordan er det med sikkerhet angående harddisken? Kan jeg sette passord på hele greia? Hvordan får jeg tilgang til disken og hvordan får evt andre på samme nettverk det?

Endret av Aleck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...