Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Det var egentlig Mac Mini jeg skulle ha, men fordi det har gått så utrolig lenge siden den har blitt oppdatert samt en irriterende hardware sperre som gjør at man max kan ha 2 GB ram (med et 64 bits OS blir 2 GB ram fysj fysj for meg, ;)) Så jeg bestillte den minste MacBooken som ble lansert forrige uke, og besteillte 4 GB ram fra komplett :grin:

Gjett hvem som ikke greier å vente til i neste uke ;)

Du... :roll:

 

Hvordan er de å sette inn ny ram til macbook, Kunne en noob som meg klart de?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bestilte nettopp min første mac. De ble en Macbook 2,4ghz.

 

Men de var en ting jeg stusset litt på:

 

Antatt utsendelsedato: 06 mars.

 

Antatt leveringsdato: 19-20 mars.

Att de bruker 3 dager på å sende den ut sjønner jeg, men hvordan i huleste kan posten bruke 16 dager på å levere en vare?

 

Håper virkelig ikke att dette stemmer.

Lenke til kommentar
Det er max 2GB ram på MacBook 2.1, right?

 

Nei. MacBook 2.1 leser 3GB RAM. Best resultat vil du får med 2*2GB brikker.

Gjelder dette de nye MacBookene? På apple.com står det at den støtter 4 GB, og siden Leopard er 64 Bit skal det da ikke være noe problem med 4 GB minne?

Lenke til kommentar
Jeeze, jeg lukket igjen macen min, og når jeg tok den opp igjen ca. 1 min senere startet den seg på nytt. Utrolig glad jeg trykket eple + s i photoshop før jeg lukket den igjen. Men uansett utrolig iriterendes, har skjedd 3 ganger hos meg nå. Hva er grunnen egentlig?

 

Kjører du på batteri eller strømnett? Det kan ha en forskjell når man har tyngre programmer oppe, uten at jeg skal si noe for sikkert.

Lenke til kommentar

Har opplevd noe av det samme med min MacBook når jeg har kjørt tunge programmer som PS og AI samtidig, og så satt maskinen i dvale. Maskinen har ikke restartet av seg selv, men jeg får ikke opp passord-boksen (har satt på passordbeskyttelse ut av skjermsparer og dvale på grunn av skole), og må restarte maskinen manuelt. Tror det muligens er noe med at sleep-imaget blir så stort at OS X har problemer med å lese det fordi programmene du kjører samtidig bruker opp for mye minne.

Lenke til kommentar

Vi har fått en prosjektleder på jobben (endelig!) Hun skal booke møter for oss som jobber her. Vi tenkte vi kunne bruke iCal til dette, men hvordan kan hun f.eks. legge inn en hendelse på min kalender? Jeg har fått til å lage en dav bruker på vår osx server, men det virker som det er kun er lese rettigheter på kalendere man abbonerer på i iCal.

 

Noen som har noen forslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...