Jump to content
Sign in to follow this  
kilogram

Microsoft ville ansette ESR

Recommended Posts

I sitt svar til Microsoft, lurer Raymond på om de også har forsøkt å kontakte "Linus Torvalds og Richard Stallman, eller om de har prøvd seg på noe enklere, slik som å få pave Bendict til å lede en satanist-orgie?"

 

:thumbup:

Share this post


Link to post

Morsom sak. Men nå ble han vel så rasende at han ikke tenkte klart. Han kunne sikkert skadet selskapet mye mer innenfra enn utenfra så helt taktisk var det vel neppe når han takket nei.

 

Men ellers så forstår jeg jo at MS ønsker å ansette slike folk av mange grunner: Både for å få nye vinklinger på hvordan MS kan benytte eller bli bedre på åpen kildekode, men også for å få en fot innenfor konkurrentene og dermed kunne kjøre mer målrettede strategier mot åpen-kildekode-fiendene deres.

Share this post


Link to post

Tror neppe Microsoft prøver å komme inn i åpen kildekodemiljøet for å kunne gli over i samme trend. Hadde de ønsket det for fulle, så hadde de frigitt kildekoden sin under en eller annen fornuftig lisens som gjorde at flere kunne studere og bygge videre på koden uten for mange hindringer.

 

 

Nei dette tror jeg er en taktikk fra Microsoft for å prøve å sverte enkelte personer i miljøet. Det bærer tydelig tegn på nettopp å blotte noe negativt, eller kanskje rettere sagt framprovosere det.

 

Må si at selv om svaret fra evangelisten var meget følelsesladd, så var det også en stor porsjon humor. Vil gjerne få si "You made my day" til Programmer.no som gadd å skrive en artikkel om saken. ;):D

Share this post


Link to post
Han kunne sikkert skadet selskapet mye mer innenfra enn utenfra så helt taktisk var det vel neppe når han takket nei.

Å bryte taushetsplikt og røpe firmahemmeligheter er vel ikke helt lovlig vel. Microsoft hadde vel ikke nølt med å stevne ham om han fant på noe tull.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...