Gå til innhold

Tips til oppkjøringen på bil.


WebSurf

Anbefalte innlegg

Jeg hadde oppkjøring i dag. Både jeg og kjørelæren min var omtrent helt sikker på at jeg skulle klare det. Vi hadde en kjøretime først, og da kjørte vi faktisk så å si samme ruta som jeg fikk på oppkjøringa, og kjørelæreren min sa jeg kom til å bestå med glans hvis jeg kjører sånn. MEN(!) når det var selve oppkjøringa så klarte jeg å kjøre på rødt lys! :O Av alle ting!

 

Jeg skulle ut av en parkeringsplass, så kom det en kjerring som skulle gå over veien i det det ble grønt for meg, men jeg venta da på at ho skulle få gått over først, så med en gang ho hadde gått over, kikka jeg bare fort opp for å sjekke at det fortsatt var grønt lys, men da klarte jeg å se på feil lys :O så jeg ås på et annet som var grønt, og kjørte da :S

 

Var forresten en gammal gubbe jeg hadde som sensor :/

 

Neste oppkjøringstime jeg egentlig fikk i dag var den 8. August! Men da er jeg i Tyrkia, så da passa det litt dårlig :/ Får vite mer på tirsdag om når jeg kan ta istedenfor. Jeg kjørte opp i Hønefoss i dag, bodd her det året her bare, men skal sjekke med ventetiden på Gol(der jeg har bodd hele livet ellers..). Der er det hvertfall ingen lyskryss :p

 

.. Faen så kjipt! Irritert på meg selv kan du si! :(

 

 

Sånne ting er ekstremt kjedelig å stryke på. Men du greier det sikkert neste gang :) Bare husk å ta deg god tid til å se på trafikklyset ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva slags kjørelærere er det dere egentlig har? Min hadde ALDRI sagt "dette klarer du uten problem, du er kjeempeflink, du kjører jo feilfritt" osv. Jeg kan telle på en hånd hvor ofte hun har skrytt av meg. Hvis jeg feks kjører bra i en vanskelig situasjon uten at hun veileder meg, så kaaan det hende at hun gir meg ros, men som oftest på slutten av timen sier hun "kjøringa di er grei. MEN (også finner hun det jeg gjorde feil, om det så var å glemme å blinke en gang enda det ikke var noen bak oss).

Lenke til kommentar

Jess! idag var dagen for oppkjøring for meg.

endelig!

etter ca 20 minutt valgte sensor å kjøre tilbake til stasjonen. jeg ble skeptisk, men følte ikke at det var noe jeg gjorde feil .

 

han fant ikke noen feil, så jeg var konge glad. :)

han kjørte tilbake tidlig fordi han visst hadde sagt til kjørelæreren min : Gutten kan jo kjøre! trenger jo ikke vente til han gjør noe feil! "

 

nå er jeg sykt sykt gla, var så heldig med kjøreruta også! kjørte opp i området hvor jeg bor liksom. utrolig flaks :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...