Jump to content

Elvorn

Medlemmer
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

About Elvorn

 • Birthday 04/01/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, er det noen som vet hvor kan man få kjøpt dette? (er til sokkel GU10). Butikker i Oslo eller nettbutikker.
 2. Hvis du vil slippe dual boot, sjekk ut https://www.virtualbox.org/. Jeg har brukt den med Ubuntu og det har fungert bra
 3. Samme på UiO. Synes det er helt greit, jeg.
 4. Her er oversikten over INF1100: http://www.uio.no/studier/emner/matnat/ifi/INF1100/h12/tid-og-sted.html
 5. Men hva får meg til å velge en over de andre? Tid, sted og venner. Vent til fadderuka er mitt tips. Men det er ikke noe i veien for å registrere deg nå og endre det senere. edit: dere får masse info om dette på infomøtet og den første uka.
 6. Hvis jeg husker rett så er det hvilken gruppe du vil på. En gruppe er mer klasseromsundervisning og man får undervisning og hjelp av en gruppelærer som også er student og som har tatt kurset tidligere. Jeg vet ikke om det har skjedd en feil eller ikke, men du får sikkert hjelp til dette under fadderuka.
 7. Mener det er 8-14 for bachelorstudenter.
 8. Gratulerer! Noen som kan fortelle hva poenggrensene var?
 9. Du valgte helt klart det rette studieprogrammet (design) hvis du er ute etter jenter
 10. Gratulerer til dere som har kommet inn! Hva er poengrensene i år? Dere behøver ikke bekymre dere for at dere ikke kan noe om programmering fra før. Nyt sommeren og ferien mens dere kan, og ikke stress med å lære mest mulig java på forhånd. Få med dere informatikkforkurset som arrangeres 15-17.august (mest sannsynlig, og dere får uansett info om dette) så er dere godt rustet for INF1000/INF1100 (hvis dere ikke kan gå på forkurset er heller ikke dette så fryktelig farlig, alt tas fra steg 1 i begynnerkursene uansett)
 11. Siden jeg både har tatt kurset selv og vært gruppelærer i det kan jeg jo fortelle litt om det. Jeg anbefaler absolutt å ta dette kurset. Det hever kompetansen skikkelig hvis du gjør en innsats og lærer deg stoffet. Man lærer mye spennende, blant annet å tenke på effektivitet og hvilke datastrukterer og algoritmer som egner seg for et gitt problem. For å se hva som gjennomgås kan du se på kursets semesterside (undervisningsplan) fra tidligere år siden det samme opplegget vil bli i år mest sannsynlig. Vil si det er ca 50/50 teori og programmering. Obligene er for det meste programmering og det er tre av de (hvertfall i fjor, tidligere har det vært kun to). Boken som benyttes er også bra. Vær forberedt på mye jobb, spesielt hvis du tar INF1060 ved siden av, men ikke gjør som de studentene som kun gjør obligene for deretter å nipugge boka et par dager før eksamen. Dette er et modningsfag og du vil sitte igjen med mye dersom du jobber jevnt gjennom semesteret og går på forelesning og gruppetimer og gjør ukesoppgavene.
 12. Elvorn

  Bannetråden v3

  Banner SturlaTheZombie for at han ikke fikk 6 på presentasjonen
×
×
 • Create New...