Gå til innhold

Tips til oppkjøringen på bil.


WebSurf

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan noen gi meg eksempel på disse 2'er feil? Ser for meg at når man kjører i stor hastighet på forkjørsvei og skal svinge inn noen sted men kvæler den med mange biler bak er minst en 2'er, eksempel på flere? :) Og har dere noen konkrete gode tips?

Kjøre feil i rundkjøring, overse/kjøre uaktsomt forbi veier du har vikeplikt for (tenk bykjøring og høreregel). Du skal kjøre ganske dårlig for å få 2-er feil, det er i hvert fall min mening.

Lenke til kommentar

Hva skal egentlig til for å stryke da, hvis det skal mye til for å få en 2'er? Kjøre feil vei i enveiskjøring? Alt for stor hastighet? "At sensor griper inn" kan være så mye.. Men samtidig har aldri (eller kanskje en gang) kjærelærern min grepet inn mens jeg har kjørt. Herregud folkens, jeg er livredd.

Lenke til kommentar

Kjører opp i morra for 3 gang :D Har aldri stryki eller :p rai rai...

 

Har ikke hatt kjøretimer eller noen ting de siste 8 åra.. Blir spennende og se hvor mange uvaner jeg har fått og jeg føler meg ikke sikker på noen ting lenger.. Jeg skal kjøre opp i drammen.. Er det et helvette eller?? De hadde avbestilling i morra ellers måtte jeg vente til slutten av mai :ohmy:

 

De gangene jeg har kjørt før har vært på billingstad og det har vært 15-20 min lange turer.. Den ene gangen sto jeg i kø i 10 minutter til sensoren sa at jeg bare skulle kjøre tilbake og det var det :!:

 

Blir spennede! Ønsk meg lykke til!

Lenke til kommentar

Nei, det blir overhodet ikke det samme. De færreste får faktisk lukeparkering på oppkjøringa, mens alle kjører på forkjørsvei. Hvordan kan du da si noe så idiotisk som at det er like viktig? Jeg kjenner mange erfarne sjåfører som unngår lukeparkering når de kan (som er mer eller mindre alltid). Fortjener ikke de lappen av den grunn?! Og for noen som ikke kan øvelseskjøre privat er det ikke "bare bare" å øve på det. Kjørelæreren har overhodet ikke prioritert dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...