Gå til innhold

Rød-grønt hever tollgrensa?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror det når jeg får se det. Om det blir rødgrønn regjering da. Eller blir det politisk mesterkskap i hvem som kan glemme fortest?

Burde nesten vært en reality serie på tv som het "Hva de sier og hva de gjør" om politikerne. Jeg hadde fulgt med i hvertfall.

 

Uansett, ja, det er på tide å heve grensen.

Lenke til kommentar
Burde nesten vært en reality serie på tv som het "Hva de sier og hva de gjør" om politikerne. Jeg hadde fulgt med i hvertfall.

Dagsrevyen? Eneste forskjellen hadde blitt at på dagsrevyen får vi ikke høre "hva de sier" og "hva de gjør" i samme program. :p

 

Hadde en tøff lyd-sak før om NM i roing på stortinget. "Syse ligger nå bra an, men hvem er det som kommer der?? Og der kommer Hagen! Og gud som han ror! Han ror og ror rett forbi alle de andre i en sinnsyk fart!"

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar
Vel, om de hever tollgrensa er ikke så viktig for min del. Poenget er at de kommer til å øke det meste som heter skatter og avgifter :S

 

P.S Er kanskje feilpostet, passer vel bedre i det politiske forumet.

Jepp, det er jo dette som er rosinen i pølsen. Spiller fint liten rolle at jeg kan kjøpe enkelte småting billigere fra utlandet, når jeg samtidig må betale høyere inntektsskatt, får skatten på boligen min skjerpet, må betale enda høyere bilavgifter, og i det hele tatt. Å kjempe for en så ubetydelig ting som dette, i den store avgiftssammenhengen, er litt merkelig, synes jeg.

Lenke til kommentar

Når tollgrensen har ligger på det samme siden 1972 (tror jeg det var) så er det på tide. Det finnes visse ting man ikke får tak i her i landet (nei, ikke porno) som koster oss utrolig mye ekstra.

 

Har hatt lyst til å bestille noe fra statene, men de sender ikke til norge, eneste mulighet er ett firma som spesialiserer seg på å kjøpe og selge videre, det blir da med en gang litt dyrere, men når da toll blir satt på det siste påslaget, så er tingen blitt 3 ganger dyrere. Altså ender det med at jeg ikke gidder.

 

Bestilte ett spill fra england, fikk først ett, da ble det trekt 178 kroner fra konto, og varen kom rett igjennom. En månede senere fikk jeg ett annet spill (samme pris i england), og ble trekt 216 fra konto, dermed fikk jeg ekstra regning i posten, og spillet kom på 341 kroner, noe som er jævlig surt når du vet at de ekstra pengene kun går til pilleskapet til Bondevik. (det ble fortsatt 15 kroner billigere enn billigste i norge.)

Lenke til kommentar

Det betyr lite om de hever tollgrensa til 1000 så lenge rød regjering vil medføre høyere skatt, de av dere som har levd lenge nok vet nok det. Synes det er bra at blå regjering vil heve minstefradraget opp på 70000 kroners stadiet, det vil gi mer penger i lomma på alle oss vanlige lønnsmottakkere.

Lenke til kommentar
Jaja, uansett vet vi at politkerne våre forvalter pengene på en fornuftig og langsiktig måte til fellesskapets beste.

Hehe. Riiiight :!:

Gjør jo det da.. Hva tror du hadde skjed om vi hadde fjernet skatter, avgifter, begrensninger her i landet samtidig som vi hadde brendt av oljepengen? Anarki heter det og så langt har jeg ikke sett noen eksempler på land der det funker.

Lenke til kommentar

Slik blir det hvis de røde virkelig får makten og innfører denne nye tollgrensen:

 

1) Skatte- og avgiftsnivået generelt går opp med denne regjeringen.

 

2) Vanlige folk får mindre å handle for.

 

3) Pga mindre å handle for, må en kjøpe ting der de er billigst: nemlig i utlandet. Med denne nye grensen, så kan en kjøpe nærmest hva som helst fra utlandet, inkludert mat (når en kan handle for 1000kr om gangen, så kan en nemlig spare mer enn portoen koster på helt vanlige ting og mat).

 

4) Siden alle handler veldig mye fra utlandet, så går norske bedrifter konkurs.

 

5) Dette fører til enda høyere arbeidsledighet.

 

6) For å dekke de ekstra kostnadene med høyere arbeidsledighet, så må de som er i arbeid og næringslivet betale enda mer skatt og avgifter.

 

7) Enda mer av næringslivet går dukken.

 

8) .....

 

osv.

 

Jo da, dette høres ut som en bra plan... :roll:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...