Jump to content

SmoPe

Medlemmer
 • Content Count

  647
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 :)

1 Follower

About SmoPe

 • Birthday 03/10/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Med tanke på klima som er her i Tønsberg så tror jeg ikke det vil bli noe reelt problem, men selvfølgelig noe som må vurderes. Rørbru så er vi godt utenfor kostnadsramme, noe som vil skrinlegge også dette prosjektet.
 2. Jeg vil karakterisere meg som en realist, og ville ikke satset mye penger på at dette prosjektet i denne formen vil se dagens lys. Men er det en ting erfaring har vist meg så er det at fra et døfødt prosjekt så kan det ofte springe ut ideer og løsninger som aldri hadde vært tenkt på hvis det ikke var for det opprinnelige prosjektet. Så jeg er for satsning på ny teknologi selv om jeg ofte er skeptisk :-D.
 3. Jeg må inrømme at jeg sliter litt med poenget for hele forskningen. Hvordan snø fokker seg er relativt velkjent. også at snø reflekterer sollys. At de har høyere virkningsgrad i kulde vet man også. Så hva var det egentlig de fant ut som de ikke allerede viste fra før. Hele dette forsøket fremstår for meg som bekreftelse på selvfølgeligheter.
 4. Får følelsen av at det er noen som trenger litt investorer når jeg leser denne artikkelen. Men det er jo noen år frem til 2024/2025.
 5. Privat har jeg en krevende situasjon med en kone som trenger mye og god oppfølging fra helsevesenet, og må si at slik situasjoene er i dag så er det krevende å kunne følge dette opp på en god måte. Dette både på grunn av mye feil fra helsevesenet i bruken av systemene som finnes i dag og tungvinte systemer som ikke snakker sammen. Så det er et stort behov for endringer. Men opplever at det i helse Norge er mange småkonger som kjemper mot hverandre og ikke med hverandre, så er ikke lett å få til noe felles. Dette trenerer hele prosessen. Gjennom jobben min så er det vel 2 ting jeg har lært som kan være nyttig å ta med seg med tanke på denne artikkelen. Det er ikke noe poeng å prøve å få alle til å bli enig med deg for alle har forskjellige erfaringer og ståsted, men det er et poeng å forklare ting så godt at de skjønner hvorfor du har gjort de valgene du har gjort, så får de heller være litt uenige. Det andre er at det er ikke noe som heter brukerfeil, da må systemet endres.
×
×
 • Create New...