Gå til innhold

Mage - tråden, diskuter her!


Anbefalte innlegg

Du har selvsagt rett, Skurupu. Jeg gjør dette selv - vet ikke hvorfor jeg skrev det. Kortslutning? :)

 

Du, Hans-o, dermimot. Buffen blir slukt med en gang du bruker en arcane spell utenom Blast. I tillegg sløser du en global cooldown på en spell som er like sterk som en ubuffet Blast.

Endret av TobiasFunke
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ting jeg lurer på angående diskusjonen over. når man har 2 set tier 10 bonus, skal man fremdeles ta 4 AB før missile uansett? hvis man da får proc på første AB, vil det ikke lønne seg å bruke missile, for å få 12% haste buffen så fort som mulig?

 

Vil bare tro at man da vil få mer dmg hvis man "bruker" procen så fort som mulig? Da vil man jo kunne ha 12% haste oppe mer eller mindre konstant..?

Lenke til kommentar

Mente ikke å holde 4 stack buffen oppe, helt i starten av fighten. hvis du får proc på første eller andre AB. lønner det seg da å fyre av AM med en gang for å få opp buffen?

 

Og hvis du hvert 5 sec bruker procen (hvis den har kommet opp så klart) uansett hvor mange eller hvor få AB stack du har. Hvordan vil det påvirke dpsen? Du vil ha mindre dmg per spell pga at du vil ha færre stacks av AB, men 12% hasten vil jo være oppe nesten hele tiden, så vil kaste mange flere spells.

 

Så sikkert mye mer mana krevene, men lurer litt på hvordan dpsen vil bli...

Lenke til kommentar

OKi, men på store aoe packs derimot, må det jo lønne seg å kaste en AB eller 2 for å få proccen, så bruke den, og ha masse ekstra haste på blizzard =)

 

Den bonusen er også veldig fin til evo egentlig, perfekt å kaste 4 AB, så AM, så evo (hvis du trenger da så klart)

Lenke til kommentar

OKi, men på store aoe packs derimot, må det jo lønne seg å kaste en AB eller 2 for å få proccen, så bruke den, og ha masse ekstra haste på blizzard =)

Nei. Du taper mye mer enn du får. Aoe så bruker du ikke proccen med mindre du har fire som spec.

 

Når det gjelder single target (bosser):

 

Har lest litt i tråden, og det er i det hele tatt mye rar informasjon her inne. For det første så skal man ha 4 stacks med AB før man fyrer av missiles, og man clearer kun stacken med missiles, ikke med arcane barrage. Arcane barrage brukes kun når man må bevege seg/blir beveget. For å unngå å miste stacken når man beveger seg så kan man bruke fire blast isteden.

 

Om man har har 4xAB uten proc, så har man 2 valg;

1. Fortsett å fyre av AB'er i håp om proc. Kan gå hardt utover manaen, men det er et mindre problem når man får bedre gear (forutsetter at du har replenishment etc. i raidet)

2. Bruk arcane missiles uten proc. Dette er det mest effektive damage/mana messig, men man går jo glipp av proccen.

 

Jeg sverger til valg 1 med mindre det er en laaaaaang fight uten flere muligheter for evocations. Mana pots er din venn.

Endret av zypher_ut
Lenke til kommentar

Boss er greit nok, der bruker jeg metode 1 som regel jeg også. Det er nesten alltid replenishment, og med god bruk av mana gems og evo kan man holde på i det uendelige alikvel =)

 

Men syns liksom ikke jeg får pumpa ut nok på aoe trash (greit i ICC og sånn, da det er 12-15 mobs og sånn, da er vi jo syyyke) men i heroics og sånn leter jeg etter en måte å pumpe ut litt mer aoe på. Får prøve POM flamestrike før blizzard kanskje =)

Lenke til kommentar

Må bare høre. Hvordan er det dere starter en boss fight? La oss ta f.eks Marrowgar, så enkel som han er. Hvordan cooldowns bruker dere først? Sånn fra start til slutt? Er veldig interesert i dette i håp om at noen har noe lure kort i ermet som kan hjelpe meg videre ;)

 

Ettersom jeg ble litt sjokkert da vi prøvde oss på Sindragosa. Vi tokk med oss en mage til fra guildiet, hadde god burst på rundt 13k. Men datt veldig fort ned, men når kampen var over ettersom vi wipet så satt han igjen med noe mere totall damage done. Og dette irriterte meg grenseløst. Dette får meg til å undre på om jeg gjør noe galt her.

Vill først se hva dere gjør, så vil jeg være så vennlig og meddele min startup med dere. Bare bittelitt redd for å drite på draget :p

 

Setter pris på innspill her.

Guildie's gear. Min mage.

Lenke til kommentar

Man kan jo få veldig store svingninger på Sindragosa mtp. Unchained Magic. Uansett, jeg pleier som regel å kjøre en rotasjon (ABx4->AM) først. Da har Sindra debuffa folk med UM. Hvis jeg ikke har fått det, brenner jeg alt jeg har av cooldowns og kjører på. Når CDs kommer opp igjen, er vi som regel i siste fase og i heroism.

Lenke til kommentar

Som regel er det bare å pøse på med en macro som akriverer alt (mirror images, arcane power, trinkets, berserking om du er troll, icy veins etc) på en gang.

 

Men det er situasjoner der det ikke er så lurt. Det avhenger av flere ting:

  • Om du ikke har Arcane Stability og/eller Concentration Aura, så kan Icy veins være bra å ha feks når Marrowgar gjør Bone Storm (siden Icy Veins gjør at du ikke får pushback).
  • Om du vet at bloodlust kommer litt uti kampen, dvs imellom der du vanligvis ville brukt cooldowns, og du allikevel vil få tid til 2 runder (evt om du bare har tid en runde uansett, da sparer du cd's til bloodlust)
  • Om du vet du får power infusion. Denne stacker ikke med Arcane Power. Kan være greit å la disc prestene bli klar over dette.
  • Om du har mye haste og er troll, evt har Black Magic enchant, så kan det være lurt å droppe noen haste-cooldowns under bloodlust. Om jeg har alle vanlige raid buffs og bloodlust, og popper alle cooldowns, så er jeg langt under 1 sekund cast. Det er idiotisk pga global cooldown på 1 sekund.

 

Ellers så har man bosser der man burde ha cooldowns klare på visse punkter. Dette kan for eksempel være Blood Queen der du sparer de til du blir bitt (og får 100% dmg boost), eller på bosser der dere må brenne ned noe fort (Saurfang heroic).

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Glem arcane barrage fra rotasjonen.

Skjønner ikke helt hva du mener med AB helt til du får ARcane Barrage som popup siden det er instant spell, du mener vel Missile Barrage?

Og om du spammer AB helt til du får MBarr proc vil du gå oom. ABx4->AM er standar rotasjon, uavhengig av MBarr proc. Men f.eks. med bloodlust og CD kan du spamme AB så mye som mana tillater deg slik at du har mana til resten av fighten, (Aim er oom ved combat slutt).

 

Fjern 10 stats gem

Fjern 20 haste gem

 

Spec frost warding på frost kan være lurt om du sliter med mana. Er forskjellige spells som du kan absorbere med fire ward og gi deg mana tilbake.

 

Ta 1 talent fra student of mind og legg i Torment the weak, ta de andre to talentene fra Student of mind og fyll Arcane subtlety og 1 talent i Arcane stability.

 

Bytt Arcane Barrage-glyph med Arcane Blast.

Endret av BigJackW
Lenke til kommentar

Agree haste > spell power, men det er veldig lite dps forksjell per spell power/haste. Grunnen til at du gemmer spell power i stede for haste er at haste gems bare har 20 haste i motsetning av spell power gems som har 23 spell power.

 

I bis t10 gear (tror jeg) er:

1 spell power = 2.2057 dps

1 haste rating = 2.2200 dps

 

Derfor:

23 spell power = 50,7311 dps

20 haste rating = 44,4 dps

Endret av BigJackW
Lenke til kommentar

7sp eller haste så kan det være smart å ta socket bonus, tar også 5SP hvis socket er yellow/red men ikke når det er blue, for da ender man bare å gemme 12sp 10 spirit.

 

Men du trenger jo 2x 12sp 10 spirit gems, men de bruker som oftest å ende på chest, legs belte eller head hvor det er flere gems som må til for å aktivere socket bonus.

Lenke til kommentar

Men om man ser på de fleste godt gearet spillerne så glemmer de som oftest socketbonus og kjører på med det som er best for dem for å tilfredstille statsa dems. En venn av meg sier jeg har altformye spirit, men er ikke det bare bra med tanke på mana regeneration som faktisk er problemet mitt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...