Gå til innhold

GW kjøpt, funker ikke, jeg griner nesten!


Anbefalte innlegg

hei.

 

Nå kjøpte jeg meg GW pga WoW ikke lenger funket pga lagg. På blizzard sine sider sa de at dette var med noen uheldige mennesker, og at de skulle prøve å fixe dette med patcher osv. Siden det aldri skjedde, kjøpte jeg GW.

 

Jeg setter meg ned, instalerer spillet, lager en char. OK, alt er fint. Jeg går utenfor første byen, da begynner det. Jeg skal ta en quest: må vente 10 sek før det kommer opp vinduet med questen. Jeg springer for å gjøre den ferdi: plutselig hoppe jeg tilbake helt til der jeg fikk questen. Jeg prøver å ta magi på et monster: ingenting skjer, jeg står helt stille, og jeg må logge ut og inn, osv osv.

 

Jeg logger ut og inn og ingen forkjell. Jeg sjekker farten på itavisen.no, nei, 1025 kbits linje har jeg ja. Men i spill funker det altså ikke.

 

Jeg har da kastet vekk 500kr i dag, noe som er hele månedslønnen min. Jeg er nå veldig irritert å lei meg over at dette skal ødelegge for meg.

 

Hva kan jeg gjøre? jeg er nesten sikker på at jeg har de nyeste driverene!

 

Jeg ber dere som har peil, og dere uten, om å hjelpe meg, dette er så utrolig frustrerende... :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja det er greit det har skjedd med andre før, sa de på wow også, men de var slik i 2 mnd og er slik enda, så jeg har ikke noe tro på å vente. Spyware: nope.

 

Noen som vet om noen nedlastinger jeg burde laste end for å renske?

 

Northon sier jeg har 8 virus, men, så eneste jeg kan gjøre er å: hopp over, eller ignorer, hvor i F*** er "slett" knappen tiol northon? det er så sykt irrterende!!

 

"du har 8 virus, skal vi ignorere eller hoppe over dem?"

 

plz hjelp folkens!

Lenke til kommentar

Jeg vet at GW er sykt sensitivt i forhold til trådløst nettverk. Der man kan spille CS, kan man ikke nødvendigvis også spille uten lagg. Prøv med kabel, om du har spilt trådløst hittil (selv om signalstyrken var på topp). Ellers har GW også til tider være preget av lagg (for alle). Prøv å bytte server, og se om det hjelper.

Lenke til kommentar

Du går på accoutn settings eller noe. men det skal ikke ha noe å si. Derimot, prøv å gjør dette:

 

Last ned ad-aware, og update det, og kjør to-tre tester.

Last ned AVG free og oppdaterer det, og kjør 2 scans med det. (hvis du har anti virus fra før, drit i det)

Sjekk om det er noen andre som sitter og last ned/opp på samme linje. Er det flere som deler linje?

Lenke til kommentar

Du går in i GW så tar du "edit account"... Der skifter du til America serveren.

NB: Ikke skift frem og tilbake hele tiden, du kan bare bytte 5 ganger totalt.

 

Prøv å last ned et annet antivirus program. Du kan være ganske sikkert på at det blir mye, MYE bedre uten virus. Søk på www.downloads.com etter anti virus. Da finner du sikkert noe som kan fjerne dem. (Selv om det bare er en trial version.)

Lenke til kommentar

Merkelig. Jeg opplever akkurat det samme som deg! Det hele startet i går kveld. Det smålagget litt, men jeg fikk i det minster spilt. I dag får jeg ikke engang beveget meg. Enda jeg har gjort alt som står i min makt for å fikse problemet. Jeg finner ikke feilen. Linja mi ser også ut til å fungere som den skal. Jeg får lastet opp/ned ting, jeg får surfet osv.

Lenke til kommentar

Startet en lignende tråd da jeg kjøpte GW, da var problemet trådløst nettverk. Om du ikke har det (har ikke lest hele tråden) kan det være diverse spyware, net-limiters (som sagt før) eller rett og slett dårlig isp. Ikke vet jeg sikkert, men håper du får fikset det da :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...