Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nei, men Pennant er en av lagets beste kontringsspillere og Kuyt er ikke akkurat fantastisk i luften, så jeg tar førstnevntes offensive egenskaper foran sistnevntes defensive anyday.

 

Edit: Kanskje det er håp for Pennant fra start allikevel?

Helt enig. Ikke en stor fan av Pennant. Men Kuyt er den minst komplette spilleren Liverpool har i de første 11. Å er i mine øyne ubrukelig iforhold til Jermaine.

Lenke til kommentar

Ja, det ble dessverre kjent i går at Alonso er uaktuell for kampen. Rafa sier litt om det, samt at Masche er frisk, her.

 

Gleder meg stort til i kveld! :D Lenge siden forrige European Night nå. Jeg regner ikke med noen store overraskelser på laget, og tipper vi kjører samme formasjon som vi har hatt suksess med den siste tiden, med Lucas inn for Alonso og jeg regner med at det blir Kuyt på en av kantene, selv om å starte med både Babel og Pennant på hver sin kant ville vært veldig bra for den offensive delen av spillet vårt i morgen. Finnan er fortsatt ute, så Arbeloa starter på høyreback, Carragher spiller garantert og jeg vil tro Skrtel blir makker, selv om Hyypiä kan bli foretrukket for sin rutine. Så laget jeg tipper vi stiller med i kveld:

 

Reina

Arbeloa - Carragher - Skrtel - Riise/Aurelio

Kuyt - Lucas - Mascherano - Babel

Gerrard

Torres

 

Da er det bare til å stikke ut og handle inn øl og snack og glede seg! :D

Lenke til kommentar

Tror at både Carra, Skrtel og Hyypiä starter i kveld med Carra på backen. Hvem som starter på venstrebacken forblir vel et stort mysterium til lagoppstillingen blir annonsert. Riise, Aurelio og Arbeloa har vel omtrent like stor sjangse for å starte. Ellers tror eg på lagoppstillingen til Hewitt (bare at Babel og Kuyt blir flyttet frem ved siden av Gerrard).

Lenke til kommentar
Snakker vi plutselig sykdom?

 

Jaja, jeg har måttet jobbe noen kamper opp gjennom årene jeg også. Du får hvert fall med deg minst hele andre omgang.

Hehe, ja jeg blir tilfeldigvis jævlig dårlig en halvtime før jeg slutter. :p Nei, får vel se på muligheten for å få gå litt før heller.. :p

 

Litt usikker på forsvaret egentlig.. Tror egentlig det er best å ha Carra i midten med Skrtel. Litt småredd for farta til Hyypia i dag gitt.

Lenke til kommentar
Fyrer opp prosjektoren og hjemmekinoanlegget sammen med snop å brus, får håpe på en seier, og ikke en defansiv kjedelig kamp.

:dribble: Lucky you. Har 50 tommer plasma selv, men akkuratt fotball er det priceless å se på projektor (dersom den er bra)

 

Øl midt i uka folkens? Høres ikke bra ut (hehe)

 

Tipper at Carra starter på siden, ja. Skrtl og Hypiia i midten... Agger 100% snart eller? mangler vel matchtrening riktignok.

 

Edit: ErlendRU: Kjedelig å få magesmarter (magesjau) da. Du måtte nok dessverre kaste inn håndkle litt før tiden. God bedring :)

Endret av The Game
Lenke til kommentar
Øl midt i uka folkens? Høres ikke bra ut (hehe)

2-3 Carlsberg/Heineken for kos kan man ta seg. Forskjell på det og å drikke seg kanon, man må jo selvsagt beherske seg så man greier å følge med på kampen. :p

 

Tipper at Carra starter på siden, ja. Skrtl og Hypiia i midten... Agger 100% snart eller? mangler vel matchtrening riktignok.

Agger er vel 100% klar nå, men han har ikke spilt noe på førstelaget etter skaden enda, bare på reservelaget, så man tar det nok litt rolig. Håper dog han får litt spilletid mot Reading så vi kan få ham i gang igjen, kommer han tilbake i god gammel form går han rett inn i startellveren, han er bedre enn Skrtel foreløpig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...