Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Brev fra BR. http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/rodgers-letter-to-supporters

 

Dear Supporter,

 

 

I want to say a sincere thank-you for making the effort to come to Gomel last night to support us in our first competitive match of the season.

The players and I are fully aware of the trials and tribulations surrounding travel for games; in particular, the costs, the necessity for visas and the transportation issues involved with this trip, so we wanted to let you know that your efforts are greatly appreciated.

 

 

It was a privilege to acknowledge your support on the evening at the ground, as we did following the full-time whistle, but I wanted to reiterate our thanks with this brief message.

It was a special night for me personally and it was great to see you in the stadium and in great voice; you made me proud and you made the players proud. You are an integral part of this team.

Both last night in Belarus and on the club's tour to North America, I am continually humbled by the passion and commitment you show in supporting the team. We will never take you for granted.

I look forward to seeing and hearing you across the continent and at home as we progress through this competition.

 

 

Thank you again.

You'll Never Walk Alone

 

Brendan Rodgers

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

http://www.liverpoolblogg.no/2012/08/operasjon-opprenskning-lønningene-skal-ned-og-ungdommen-skal-satses-pa/

 

Maxi Rodriguez hadde £ 80.000 i uka.

Alberto Aquilani har/hadde £ 120.000(!!) i uka.

 

Dette blir £ 200.000 i uka kun på disse to spillerne – noe som blir “en Allen” per sesong: £ 10.400.000 i kun lønninger til disse to spillerne.

 

Tar vi med Kuyt i tillegg her, som skal ha hatt £ 70.000 i uka så blir det £ 3.640.000 i året.

 

Totalt i lønninger for Kuyt, Maxi og Aquilani: £ 14.040.000 PER sesong kun i lønninger – på spillere som ikke engang var fast for Liverpool FC. Klarer ikke helt se at dette er negativt altså.

 

(Nå går det jo rykter om at Liverpool skal betale endel av Aquilanis lønn i to år, det spekuleres i alt fra £ 30.000 – £ 60.000 i uka, men uansett så “er det butikk” for en spiller som “ingen vil ha” ser det ut til – vi får iallefall en avslutt på denne sagaen)

 

Skal vi så sammenligne med Sterling og Shelvey da…?

 

For det første så er jo spillerne 10 år + yngre enn Maxi og Aquilani og har en lang karriere foran seg i Liverpool om de slår igjennom.

Skulle man signere nye kontrakter med Sterling og Shelvey nå da, binde de opp til klubben de neste 5-6 sesongene så vil jeg tippe at spillerne vil kreve en £ 15-20.000 i uka begge to.

 

Det vil si £ 40.000 i uka tilsammen for Shelvey og Sterling. La oss si vi får bundet de opp i 6 sesonger da begge to.

 

Da blir det en lønnskostnad på £ 12.480.000 over seks(!) sesonger for begge disse to.

(Minner igjen om at Maxi og Aquilani alene stod/står for £ 10.400.000 PER sesong i lønninger…)

 

Sammenlignet ville f.eks Aquilan og Maxi krevet £ 41.600.000 av lønnsposen i Liverpool FC over fire sesonger.

(Regner ikke seks sesonger her, £ 62.400.000 da de “er for gamle”)

 

OM det skjer vet jeg ikke selvsagt, men det er SLIK FSG tenker.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Kan ikke tenke meg at shelvey og sterling blir fornøyd med bare 20k i 5-6 år dersom de slår igjennom. Blir de gode nok for førstelaget vil de kreve mer i lønn med en gang.

 

Hvor lenge vil de beste spillerne våre bli i laget om vi ikke satser litt høyere på å komme opp blant topp 4 igjen?

Endret av Reg2000
Lenke til kommentar

BR oppfordrer Suarez til å komme over fjorårets skandale. Helt enig.

 

 

"Luis probably still feels a little bit of injustice about last season, but for me the message is that we have to move on," he said.

"We have to move forward. What has happened has happened, but let’s let it go now, however hard it is. We want to be winning games and doing our best for the football club.

"It will be fantastic to have him back. He is already fighting fit. He will have a couple of days off and join up with us after the weekend. He has been playing games, so he will be up to a decent level of fitness.

"I am looking forward to working with him."

 

Gjelder også for andre uting som filming,sjikaner og tullball. Quit it, fokuser på spillet istedet.

Endret av Danielzu
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Vi skal vist betale en god del av lønnen hans i to år, helt idiotisk.

 

Kunne ikke vært mer enig. De økonomisk ansvarlige i klubben klarer ikke å gjøre jobben sin slik de skulle gjort. Det er ikke mange lag rundt omkring, som er like dårlige på å handle spillere og å tilby kontrakter slik som Liverpool har gjort det de senere år.

 

Tenke seg til å selge en spiller, og samtidig betale deler av lønnen hans. Makan! Men de sparer vel penger i forhold til å beholde han.

 

Det er på tide at innkjøpspolitikken blir orden på. Du verden så mye dårlige spillere det er brukt altfor mye penger på, la oss si det siste tiåret. Og det er ikke altfor mange av alle innkjøpene som er blitt gjort, som det har blitt tjent penger på ved et videre salg heller, selv om det da heldigvis er noen få.

 

Et par eksempler på elendig innkjøpspolitikk: Han nederlandske backen som kom fra et spansk lag(Villareal?), og ikke minst han Liverpool brukte på høyre ving, som var en del av betalingen (?) for Owen, da Owen dro til Real Madrid.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ingenting slår allikevel sesongen etter andreplassen med Houllier (foran United), når vi brukte masse penger på Cheyrou ("den nye Zidane"),Diao og Diouf. Satte oss tilbake flere år. Husker ennå hvor optimistisk jeg var den følgende sesongen, spesielt etter Diouf hadde gjort det så bra i VM. : /

 

Det morsomme er at Diarra, som vi henta samme vindu (gratis?), uten å bruke, er den som har fått den beste karrieren av de 4, med 44 landskamper for Frankrike.

Endret av OKMarius
Lenke til kommentar

Syns Konchesky, Milan Jolvanovic, Joe Cole og fuckings Poulsen-sommeren tar kaken.

 

Liverpool har spilt en lukket treningskamp idag. Liverpool ledet 2-1(Eccleston og Johnson) mot Rochdale, men treningskampen ble avbrudt etter 55min pga stygg skade på en Rochdalespiller, som måtte dra til sykehus.

Har desverre ikke mer infomasjon om dette akkurat nå, men høres ikke godt ut.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Dersom de henter Agger, så er det vel for å bruke han som midtstopper, og heller kunne bruke Mascherano som def. midtbane igjen. Det er vel der han egentlig bør spille, noe han ikke har gjort en stund hos catalanerne.

 

Men hvem i all verden skal Liverpool bruke som midtstopper i tillegg til Skrtel hvis Agger blir solgt?

Carra viser mer og mer tydelig at han har passert toppen, Wilson har vel aldri vist at han er god nok, og det samme gjelder vel Coates.

Idag ble En stopper fra Swansea nevnt på ryktebørsen, men han er 28 år, og fra Swansea, der de ikke skal handle spillere fra.

Og så er det vel noen unggutter i stallen, men de er vel heller ikke helt modne for spill i Premier League.

 

Men Agger har jo vært på ryktebørsen lenge, og med de summene som har versert rundt han, er det vel mulig å få tak i en annen god midtstopper, selv om tiden begynner å bli knapp. Det er ikke lenge til månedskiftet folkens!!

Lenke til kommentar

Men hvem i all verden skal Liverpool bruke som midtstopper i tillegg til Skrtel hvis Agger blir solgt?

Carra viser mer og mer tydelig at han har passert toppen, Wilson har vel aldri vist at han er god nok, og det samme gjelder vel Coates.

 

 

Dette stemmer vell dårlig, Coates har vært positiv i de fleste kampene han har spilt. Sliter litt med nivået enda, men det kommer med yppeligere erfaring. Kelly kan spille midtstopper, noe han gjorde i dagens treningskamp.

 

Simon Kjær er blitt linket forøvrig. Om Agger velger å dra til Barca(for en solid penge) åpner det for kvalitetkjøp for Liverpool. Agger har jo en velkjent skadehistorie, så kan være for Liverpools beste å selge han.

Lenke til kommentar

Agger til barca? Ka i alle dager skal de med han?

 

Agger er mer enn god nok for hvilket som helst lag i verden. Når han holder seg skadefri that is, som han jo egentlig har vært nå i et år. Var også veldig god i EM, som jeg regner med de har fått med seg. Så da er det vel ganske sannsynlig at de er interessert i Agger, som de får billigere enn stoppere fra lag som spiller i CL.

 

Krise for oss hvis han drar. Nesten like ille som når Alonso dro, og verre enn å miste Torres/Mascherano. Gode spillende midstoppere er en mangelvare, og Agger+Skrtel viste i fjor at de lett er blant ligaens beste stopperpar. En sesong med Skrtel+Carra tror jeg hadde blitt utrolig begredelig. Hvis vi ikke hadde fått inn en ny stopper, tror jeg Kelly måtte begynt å spille der.

 

Edit: Kjær er ikke på langt nær så god som Agger, Daniel. Gjør flere feil, og har ikke pondusen hans heller. : /

Endret av OKMarius
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...