Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Godt fornøyd med kampen i går alt tatt i betraktning alle spillerne som er utilgjengelige.

Vi manglet hele forsvaret vårt, fire av våre faste i forsvar var ute. Alle lag ville hatt utfordringer i en slik situasjon. Liverpool hadde vel 6 hjemmetap mer eller mindre på rad når de mangler sine faste stoppere for å sette det litt i perspektiv.

Vi manglet en kampklar Amrabat sentralt, samt i angrep er Mount, Sancho og Anthony utilgjengelig. 

Vi hang etter på alt i førsteomgang, men jeg synes vi fremstod helt annerledes i andre. Spillerne kjempet og dro i land en sliteseier. Med så mange spillere ute så er det alt som teller, så får samspillet og relasjonene komme etterhvert som spillere blir tilgjengelige.

Nå er alt som teller å ta ny seier til helgen, unngå skader og få tilbake flere av de faste spillerne våre.

I januar bør det være høyt på listen å få ut Sancho, McT, Martial og Maguire og finne erstattere for disse. 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

En ting som har slått meg denne sesongen er at spillerne virker utslitte. Det virker som om de opererer på 80, 90 prosent av full kapasitet og det er nok til å tape de jevne kampene vi har tapt denne sesongen. I går gikk det heldigvis fint!

Det kan også forklare skadene.

Så hvorfor har det blitt slik? Vi må huske på at få, om noen lag, spilte like mange kamper som Manchester United i fjorårets sesong. En tynn tropp som gikk til to finaler, en semifinale, pluss en haug av spillere i VM, og en overbooket pre-season. Nå er det kamp igjen på tirsdag, men heldigvis får vi inn Ambrabat og kanskje Mount. Det skal fint å få litt bredde inn i troppen snart og få samkjørt relasjonene. Dette laget kan bare bli bedre. 

Lenke til kommentar

Mye fordi de har friske bein. Mount og Hannibal har store motorer og kan løpe, det kan ikke Eriksen. Da blir Casemiro mye tryggere, som igjen gjør midtstopperne tryggere, og man kan stå høyere og sende opp backene. Og Dalot får endelig lov til å spille som høyreback!   

Nå er dette riktignok ikke all verdens motstander, men det er fint å endelig se hvilken forskjell bredde i en tropp utgjør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...