Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Flotte nyheter. :)

 

Dessverre tror jeg Riio er ferdipå toppnivå. Han har ike greid å komme opp på det nyvået vi tidligere har sett han i, samt at ryggproblemer er, etter min erfaring, noe som ikke bare forsvinner av seg selv. I tillegg begynner han vel nå å miste farten pga. alder kombinert med mye skadefravær. Ser Rio som en meget, meget god backup de 2 neste sesongene, men dessverr ikke mer denn det.

Han har jo knapt spilt. Å han har både hatt strålende kamper og elendige. Du gir ikke Rio ca to måneder (de han har spilt) med noen dårlige kamper, å jeg får kjeft for og sette spørsmålstegn ved Carrick etter 8 måneder?

Det er alt for tidlig å sende Rio til veterinæren, mannens beste defensive våpen er hode. Det fysiske kommer som nr 2.

Det er da ikke sånn at jeg ikke ønsker Rio tilbake på toppnivå og som et klart førstevalg for klubben. Det er heller slik at jeg tror at denne epoken er over, dessverre. Det ser ikke ut som han klarer å bukt med ryggproblemene, og som et førstevalg for United er belastningen alt for stor til at jeg tror vi kommer til å se han tilbake på det nivået. But hey, prove me wrong. Jeg ville vært sjeleglad.

 

EDIT: Må nevnes at jeg er rimelig full nå. Så ikke ta alt jeg sier for god fisk. Julebrunch med fri tilgang på alkohol er konge. :D

Endret av Points
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det kreves en erstatter for Nani i så fall. Giggs kan ikke ta på seg det ansvaret fullt ut, og de andre har jo ikke vist seg helt dugelige enda. Gjør meg egentlig ikke så altfor mye om Nani forsvinner, selv om jeg gjerne skulle sett han fått utviklet potensialet sitt til det fulle hos oss. Har stor tro på at han kunne blitt en überving ala Ronaldo. Dessverre har han hatt en ikke så altfor god svingende kurve, hvor toppen ikke har vært så altfor høy, og bånnen har vært altfor langt nede.

 

Det som gjør meg usikker er jo SAFs påstander om at han vil spare pengene i overgangsvinduet som kommer, men det vil ikke være første gangen han går tilbake på en slik påstand. Det gjenstår nå å se uansett. Men en god ving med de rette kvalifikasjonene for klubben vår vil være en virkelig flott gave!

 

Forøvrig veldig trist å høre om Edwins kone. Håper det vil gå bedre med hun, men samtidig setter jeg mer og mer tvil til om VdS vil komme noe særlig tilbake til oss. Han drar jo på årene nå, og med dette i tillegg, så tror jeg han gir seg ganske så snart. Jeg skjønner han godt tho.

 

Det er ihvertfall en stor trøst at "Mr. PIG" har vist seg så overbevisende. Stakkaren hadde jo egentlig ikke gjort så mye galt da Foster stadig vekk ble valgt foran han. Men Foster er altfor urutinert og utrygg i feltet, noe jeg ikke føler er like stort tilfelle med Kuz. Fortsetter han å få den kamptreningen han har fått i det siste, så kan han fort bli vår faste keeper i framtiden. Jeg vet ikke helt, men magefølelsen min sier Kuz framfor Foster ihvertfall.

Lenke til kommentar

Nani har spilt så lite at han har nærmest forsvunnet av radaren min helt. Har jo ikke spilt noe særlig nå i det tunge skadefraværet en gang, og det er oppsiktsvekkende. Mannen må jo ha gjort noe fryktelig galt, skulle tro SAF hadde funnet barneporno på PC'en hans. Han er nok på vei vekk ja, spørsmålet er om vi finner en OK erstatter. Jeg har ikke hørt om de to-tre som nevnes en gang. Kan vi ikke bare bruke Park / Giggs / Gibson?

 

Og hva er det med VdS' kone?

Lenke til kommentar

Grunnen til det er jo at han er skadet selv. Om han hadde fått spille, er en annen sak. Dessuten har vi ikke hatt så mange offensive skader, han hadde nok ikke fått så mye spilletid likevel. Valencia, Obertan, Park og Giggs er alle foran han atm. Han kan gjerne være femte valg, noe bedre enn det blir han nok ikke (med mindre han skjerper seg voldsomt, og blir mer stabil).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...