Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

110 mill + Carrick mot Modric? Spik spenna gær'n?

Vet ikke om jeg ville ha byttet Carrick mot Modric, mest fordi jeg liker Carrick. Men sett fra et objektivt ståsted så er ikke den avtalen helt på trynet. Modric er en spiller jeg hadde likt å ha på laget. I tillegg har han alderen på sin side (23), så han kommer bare til å bli bedre og bedre. Tror ikke Carrick vil utvikle seg mye mer som fotballspiller.

Endret av steen_jadd
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Irriterande at eg skal jobbe laurdag, sånn at eg må følge kampen på Vg-live, men det hadde vore fantastisk om vi kunne fått ein god kamp, for å vise at vi kan bedre enn det laget viste dei to første kampane. Andre omgang mot Wigan var veldig bra, men det var også tegn i den kampen på at det er eindel ting som ikkje stemmer heilt. Forsvaret var til tider ganske shaky, sjølv om at vi kom godt frå det.

 

Arsenal-kampen er jo også ei god anledning for enkelte spelarar til å vise at dei faktisk er interessert i å gjere ein innsats for klubben. Heilt klart at spelarar som Ando og Carrick har mykje å bevise, og mot Arsenal så er det ikkje heilt usannsynlig at ein eller begge av dei kan få muligheita til det. Trur ikkje nokon av desse to vil komme til å forsvinne, iallefall ikkje enda. Om f.eks Ando skulle forsvinne, så ville eg sjå på det som eit stort tap, sjølv om at han ikkje har prestert heilt som forventa i det siste. Eg håpar og trur at han tar utfordringa det er å spele seg til ein fast plass på United og virkelig gir jernet framover. Det ser ut som at Nani har tatt imot sjansen han har fått etter Ronaldo sin exit med åpne armar, og han framstår heilt klart på ein mykje meir positiv måte i starten av denne sesongen enn han gjorde forrige sesong.

 

Det er litt skummelt å møte arsenal no. Dei har hatt ei flott sesonginnledning og scorar veldig mykje mål. Vermaelen var nok eit veldig viktig kjøp i midtforsvaret og Gallas ser ut som at han har fått ei god innledning på sesongen. Det at vi har noko å bevise i denne kampen kan slå ut begge vegar, men eg håpar at med ein god dose sjølvtillit frå andre omgang mot Wigan, så får vi sjå eit lag som spelar med nokonlunde lave skuldrar og som gir alt foran heimefansen for å vise at United har store planar om å vere med å kjempe om nok eit ligagull. Det er ikkje krise om vi ikkje vinner, eller om vi skulle finne på å tape, men det vil gjere det mykje vanskeligare i forhold til spesielt Chelsea, som eg ser for meg at tar tre poeng denne helga også.

 

Det var ganske jamnt i toppen i fjor, men det kan godt hende det blir enda tettare denne sesongen, med fleire lag som kan vere med å kjempe om plassane frå 3-5 plass og rundt der. Har trua på at vi og Chelsea kan vere dei to laga som vil kniva hardast om 1 og 2 plass, men det er framleis så tidleg i sesongen at det kan komme store overraskelsar.

 

Trur ikkje vi kjem til å gå for fleire spelarar i dette overgangsvinduet, så lenge ingen av dei vi har pr i dag ender opp med å forsvinne, men plutselig så blir det ei sein natt i år også framom ein dårleg stream av Sky si dekning av innspurten på overgangsvinduet. Det er aldri godt å vite med slike ting.

 

Til sist vil eg berre kort kommentere stemninga som har vore i denne tråden i det siste. Innimellom kan det vere fantastisk kjekt å vere her inne å lese, skrive og delta i fellesskapet, men no har det vorte mykje dårlig stemning ei stund. Det er viktig å huske at vi alle er supporterar av det samme laget. Det er heilt greit at folk er uenige om ting, men hold ting på eit saklig nivå. Det er synd om det skal vere meir rivalisering innad blant United-supporterane enn det er mellom oss og f.eks Anfield-tråden. ;)

Lenke til kommentar
Sa noe i samme duren foran Liverpool-kampen i våres. Første og siste gang jeg uttaler meg ang. en storkamp.

 

De lever sitt eget liv. Jeg tror vi går på en real smell.

:p

 

Det manglet et ord der. Det skulle stå; "Første og siste gang jeg uttaler meg positivt ang. en storkamp"

 

 

 

Så over til dagens høydepunkt; CL-trekning!

 

 

Skrekkscenarioet:

 

Manchester United

Real Madrid / Internazionale

Atletico Madrid / Fiorentina

Wolfsburg

 

Enkleste scenario:

 

Manchester United

AZ Alkmaar

Olympiakos / Besiktas / Dynamo Kiev

Alle lag, med unntak av Wolfsburg, og delvis Rubin Kazan

 

Mitt personlige ønskescenario:

 

Manchester United

Real Madrid / Rangers / Juventus

Bordeaux

Zurich

 

Real Madrid hadde vært flott, begge lagene går videre uansett. Rangers hadde vært en fantastisk bortetur for Red Army, og Juventus er det en stund siden vi har møtt.

Lenke til kommentar

Jeg er litt uenig. Poenget med Valencia er at han skal spille bredt om en klassisk ving. Vårt beste lag er nok som følger:

 

Foster

Brown Vidic Evans Evra

Valencia Giggs Fletcher Park

Berbatov Rooney

 

Eneste jeg er litt usikker på er om den gamle kroppen til Giggs skal bli utsatt for de stygtspillende mannebeistene hos Arsenal. Kan nok bytte ut Giggs med Anderson eller Carrick. I tillegg kan Park erstattes med Nani, men da mister vi litt defensiv trygghet.

Lenke til kommentar
Eneste jeg er litt usikker på er om den gamle kroppen til Giggs skal bli utsatt for de stygtspillende mannebeistene hos Arsenal. Kan nok bytte ut Giggs med Anderson eller Carrick. I tillegg kan Park erstattes med Nani, men da mister vi litt defensiv trygghet.

Og hvem er så dette?

Vil ikke si at Arsenal er et stygtspillende lag. Det handler mer om at det alltid er litt ekstra trøkk når disse lagene møtes. Noe som bare er bra for alle som er glad i fotball :) Når vi allikevel er inne på det kan vi muligens si at Eboue en stygtspillene spiller. Har aldri likt spillestilen til fyren. Skal ikke si at han alltid slipper billig unna. Men det er ikke få ganger jeg har tenkt at her skulle han hatt ett oransje kort... minst!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS

Å se O'shea ta tunnel/takle perfekt Ronaldo hadde gjort seg ja. Liker derimot ikke tanken på andreplass i gruppa og ut mot et sterkt lag i 1/16, selv om vi fikk hardest mulig motstand i fjor (ref Inter).

 

Måtte bare teste ut den viderutviklede skrivemetoden til Game.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...