Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Ret paladinen i guilden min er oppe i 110-130k burst med Bloodlust oppe i starten ev bosser, så alt for dårlig kan det da ikke være.

Fant ikke en egen pala-tråd så hører kjapt her:

 

Har en protpala som jeg tenkte å lvl opp som retri i MoP. ilvl378 på retri-gear dog gjør kun 15-17k dps.. Kun prøvd retri i ett par instancer men flau dps! Hvilke spell-rekkefølge for mest dmg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg så ved en tilfeldighet et sted at jeg kunne få 7 dager gratis spilletid, siden jeg slutta med WoW for halvannet år siden, og kjørte i gang med installering og greier. Kult! Men... Hvor er folka? Mulig serveren har dødd i mellomtida, men det er helt rolig i chatten, ser nesten ingen andre spillere eller noe.

 

Ser forumet her også må ha krympet i størrelse og aktivitet, har WoW krepert?

Lenke til kommentar

Om du logget på på en fredag kveld eller lørdag morgen og forventet å finne like aktive servere som før i tiden så har nok en del endret seg i WoW. Man kan spille mye mer cross realms, som gjør at aktiviteten på de enkelte serverne ikke nødvendigvis er så stor som før. Det kan og hende at akkurat din server har gått dukken siden du var der sist. Slik skjer. Blizzard er dessverre for gnitne til å slå sammen realms. I stedet for lar de folk bruke penger på å flytte fra dem. Og sist, men ikke minst, dette er siste uka før en ny stor expansion. Om du logger på neste uke en gang vil det nok være mye høyere aktivitet. I alle fall på realms som ikke er døde.

Lenke til kommentar

Med cross-realm zones så er det temmelig aktivt overalt for tiden, men etter min mening er det en av de mest idiotiske tingene Blizzard har lagt inn i spillet på lenge.

 

Jeg betalte ikke penger for server transfer til en horde dominant server for å nå bli ganket overalt hvor jeg beveger meg for å levle fra level 20 til 85... Og nå er det jo kø i bøttevis for den minste mob til ethvert quest og nodes er jo konstant farmet av level 80+....

 

 

Kan ikke være mye morsomt å starte som human heller? Ser jo at det nå er folk fra alle forskjellige servere som står å konstant dreper quest givers osv i Elwynn Forest...

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Jeg er en skikkelig amatør spiller, for det meste leveling ;) spilte senest i går, men i dag når jeg skulle starte launcheren fikk jeg følgene error:

 

16-biters program som ikke støttes

/??/C:/ ProgramData/Battle.net/Agent/Agent.1363/Agent.exe kan ikke startes eller kjøres på grunn av

inkompatibilitetet med 64-bitersversjonene av Windows. Kontakt programvareleverandøren og spør om det finnes en verson som er kompatibel med 64-biters Windows.

 

Skjønner ingen ting, spilte jo i går og jeg har jo installert 64 biters Wow på PC.

Kan noen hjelpe.

 

Jeg får til å starte spillet men ikke launcheren og den er jo litt viktig akkurat i disse dager ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...