Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Det stemmer. De som ikke har downet normals når 4.2 kommer er

 

1) De som ikke har raidet

2) De som suger

 

og de som har klart bossene får et helt nytt raid å kose seg i, mens de som sugde for mye for 4.0.1-content nå kan få det til. Disse nerfene er fordi flere folk skal få oppleve contentet. Om det er teit blir en annen sak, men slutt med "LOL NERFZ OMG FUK BLIZ TBC VR SÅ MYE BEDRRRRE xD".

 

Ja å når alle som suger har clearet det gamle tieret så kommer de å skal joine det som kan være din guild siden de nå er "pro".

Et annet spørsmål blir jo også når kommer neste raid etter firelands? 7 bosser er jo ingenting særlig når vi ble lovet 3 raids per tier som i tbc for cata.

 

Å at tbc var bedre er fakta, det var tiden man faktisk måtte jobbe for å komme seg noen vei i spillet, ikke mange som satt på ræva i shattrath å spammet trade med anal spam mens de ventet på en que til dungeons hvor de så rager som bare faen om det skulle bli en wipe.

Det var et par rep grinds hvor du faktisk måtte ut i verdenen å gjøre noe, det var også et par world bosses som det var verdt å hunte ned å drepe.

For min del så likte jeg attunement chainene for å komme seg videre opp i raid tieret, samt at ikke alt av raid content kunne bli clearet innen noen uker pga attunementene og at det meste av di høyere tierene var overtunet så mye at visse bosser kunne ikke bli drept.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vanskelig å være uenig her, veldig kult at TB står sånn på sine prinsipper at han har unsubbet og avsluttet azeroth daily. Fin fyr, håper veldig mange hopper av wow nå. Det finnes ingen muligheter for at jeg kommer til å spille igjen, ikke at noen bryr seg om det da.

 

Og denne forandringen har INGENTING, 0 og NIX med casual vs hardcore å gjøre. Det har med ENTITLED CASUALS, som er noe helt annet en casuals.

Endret av Everket
Lenke til kommentar

Ja å når alle som suger har clearet det gamle tieret så kommer de å skal joine det som kan være din guild siden de nå er "pro".

 

Jeg har fortsatt til gode å sette foten min innenfor et eneste raid siden november.

 

Å at tbc var bedre er fakta

 

At TBC var bedre er din mening. Jeg synes rep-grinds og attunements suger hestekøller, men din "fakta" er basert på at alle liker det. Sånn fungerer det ikke.

Lenke til kommentar

Det er ganske greit av blizzard å la pugs for oss som ikke spiller så mye få muligheten til å kjøre igjennom utdatert content. Kan ikke helt se problemene med det. Det er ikke akkurat slik at blizz tråkker på de som har "kjempet" seg igjennom de harde versonene av encounters. Dere har fått nytt content å leke med.

 

Jeg må si meg enig, TBC <3. Det er også den siste perioden jeg har raidet aktivt i, så det er sikkert mye av grunnen.

Lenke til kommentar

Fordi at det er den lille prosenten som klager på forum som får vilja si, ikke majoriteten av spillere. De som også raider vil ikke ha nok med 7 nye raidbosser, det er for lite i en tier. Håpet virkelig at de kom til å gjøre hva de gjorde i TBC, med 2 nye instancer per content patch, og ikke det latterlige tøvet med en og en instance som de gjorde i Wrath.

Lenke til kommentar

Helt enig, bortsett fra at de som downer de 7 bossene i Firelands vil ikke se på det som gøyere å dra tilbake til de forrige raidsene uansett om de er nerfet eller ikke, fordi de allerede har clearet de, på samme måte som de har clearet Firelands.

 

Men 7 bosser er lite. Håper de blir varierte og vanskelige :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2580598159

 

With the upcoming content patch, 10- and 25-person Normal mode raid encounters will be receiving a comprehensive set of tuning adjustments to decrease their difficulty.

 

These changes will allow players, groups, and guilds who have yet to experience the content in Blackwing Descent, Bastion of Twilight, and Throne of the the Four Winds an opportunity to do so.

 

With the addition of a new tier of armor and weapons, we want to make the previous tier more accessible in ways other than just a shift of currency type, so we are making item level 359 gear purchasable for Justice points in the upcoming content patch.

 

Read the updated patch notes here http://us.battle.net/wow/en/blog/2723732#dungeons to see the current list of changes. Please note that all adjustments are subject to change based on the current 4.2 testing on the PTR.

 

Bra blizzard, virkelig.

 

Hva faen er det di tenker med? de er jo allerede faceroll med full 359 gear som du vil få for jp nå så går di å gjør dette i tillegg, ikke lenge før museknappen nærmer seg unsubscribe knappen så dedikerer jeg wow tiden til enda mer rift

Dette er ikke akkurat uventet.. når nytt content/tier blir tilgjengelig må Blizzard få flest mulig gjennom gammelt content (samt korte inn avstanden for nye 85s/alts) for å forhindre en økende avstand mellom de som har fullført gammelt content og de som ikke har det, samt motvirke tap av spillere. For de som har fullført eksisterende tier betyr det jo ingenting uansett. De vil bruke tiden på nytt tier og fremdeles gå mye raskere gjennom dette enn andre.

Lenke til kommentar

Dere må huske at goldfarming er et reint profittmarked, det er ikke noen kinesere som sitter på gutterommet og farmer gull for seg selv. Der det kan tjenes penger enkelt, gjøres det det, av skruppelløse folk som sannsynligvis aldri har prøvd et MMORPG. De som jobber på slike goldfarmer har det som sidejobb for å tjene noen slanter til mat og drikke.

Det er ikke folk som sitter og ler og tenker "haha nå blir de vestlige forbanna tenker jeg haha"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...