Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Hvorfor så "alliance-fokusert" sier du?

 

Vi ser Barrens, Thousand Needles og Orgrimmar gjennomgå (zeppelin som eksploderer).

Vi ser Darkshore, Loch Modan og Stormwind gjennomgå. Stormwind er litt viktigere, for det er Stormwind og deres allianser som har vært det største problemet for Deathwing (Onyxias dødsfall, Kirin Tor magikere, mm).

 

Så det så.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

Herlig fred, og de mener at 10/25 spillere skal kunne slå noe SLIKT? Arthas, joda, greit nok, Deathwing. Ikke søren. Kanskje om raidet foregår på ryggen hans hvor vi må slå av rustningen mens vi dodger fireballs som flyr mot oss, men face2face. Hahahaha.

 

Altså, herlig fred, Deathwing snur seg i søvne og Azeroth får jordskjelv.

Endret av Slettet+56132
Lenke til kommentar

Det jeg tenker på er jo at det er ikke sånn at vi faktisk slo Lich King. Lich King oneshotta oss også kom det mysteriske "The light" ut av ingenting å hjalp oss. Hva skal hjelpe oss mot Deathwing? Ser jo ut som han kunne drept et raid bare ved å slå med vingene.

 

Herlig fred, og de mener at 10/25 spillere skal kunne slå noe SLIKT? Arthas, joda, greit nok, Deathwing. Ikke søren. Kanskje om raidet foregår på ryggen hans hvor vi må slå av rustningen mens vi dodger fireballs som flyr mot oss, men face2face. Hahahaha.

 

Altså, herlig fred, Deathwing snur seg i søvne og Azeroth får jordskjelv.

I søvne og søvne. Tviler på at han sov mens goblinsa slo elementium plater inn i ham. Er nemlig det de holder på med. I følge loren er han så mektig at hvis ikke de har rustning på han så klarer ikke kroppen hans å holde på alt sammen og han vil ende opp i biter. Så er sikkert noe med den vi må styre med hvis vi skal slå han. Spørsmålet er: Hvordan i alle dager komme nær nok? xD Endret av Lightningwolf
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Jaja, refererte ikke til filmen, tenkte mer generelt. Skjønner godt at Deathwing ikke sov når han ble patchet opp (noe som i kjent Blizzard-stil tar sin tid, gjerne med utsettelser), men uansett, han ser bare for mektig ut til at vi i det hele tatt kan ha sjangs. Og The Light kan bare gå å dø, synes akkurat den delen av encounteret til Lick King var ufattelig lame. Liker når main badassene viser hvor mektige de egentlig er. Her derimot, hah, Tirion kan bare prøve seg. Er lettere spent på hvordan Blizzard kommer til å løse akkurat dette.

Lenke til kommentar

Helt enig med hva dere sier om the light og hvordan Arthas / Lich King til slutt måtte gi tapt, det er som en eneste stor lame gimmick hele greia.. Nei ting er for kraftig til at det blir realistisk at 10 / 25 spillere skal kunne ta han, derfor legger vi til noe helt random i denne omgang referert til som "The Light" og Tirion som ordner biffen.

 

Gir en ufattelig bismak for de av oss som har vært glad i Warcraft helt siden det første spillet, når vi tenker tilbake på hvor kick-ass og kraftig Arthas / Lich King er / var og alt han har gjort og hvilke krefter han faktisk innehar og hvilken arme av Scourge han har så gir det absolutt ingen mening hvordan han til slutt dør.

 

The Light, hvordan vi gjør Frostmourne svakere og hvordan Tirion til slutt bare hakker det til pinneved med et eneste stort slag, og hvordan Arthas liksom bare står med ryggen til og ikke skjønner noe som helst .. Nei det er sånne øyeblikket jeg nesten blir kvalm av hva World of Warcraft faktisk gjør med den fantastiske historie byggingen vi har fått igjennom Warcraft spillene og hvordan World of Warcraft finner på idiotiske gimmicker og annet dilldall sånn at vi spiller skal kunne drepe kick-ass og badass bosser misliker jeg sterkt.

 

 

Problemet nå er jo at når du først har dratt inn folk som Illidan, Arthas / Lich King osv.. Så kan jo ikke Cataclysm handle om en random no-name dude lengre.

 

Spent på hvordan historien rundt Deathwing blir, og jeg er kjempe positiv til Cataclysm men jeg er nesten 100% på at jeg vil bli skuffet og frustrert over hvordan Deathwing til slutt kommer til å gå tapt.

Endret av RamGuy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Beta raid testing er gøøøy!

Så en stream fra Bastion of Twilight. Er det virkelig så lett som det ser ut som? Den siste bossen der så jo ut som en tank and spank hvor du bare måtte passe deg for flammene fra den dragen som fløy rundt, og Whirvelwinden fra 25% eller noe sånt så jo ikke ut til å gjøre annet enn å stresse healerne litt ekstra, melee sto jo bare i det.
Lenke til kommentar

Husker noen av dere hvordan det var rundt Burning Crusade og Wrath of the Lich King release?

Selv spilte jeg vell ikke ved TBC release, var dog med ved WOTLK release men husker ikke helt hvordan ting gikk for seg da..

 

Tenker på at Cataclysm release er satt til 7. Desember, men det er jo en tirsdag hvilket normalt betyr at Europa release er 8. Desember? Eller kommer patch 4.0.3 en uke i forveien, også blir level 80-85, nye raser osv aktivt for de med registrert Cataclysm key fra og med en eller annen gang 7. Desember?

 

Grunnen til at jeg spør er fordi jeg opprinnelig skulle ha et "mini-lan" med en kompis fra release tirsdag / onsdag og helt til søndagen. Noe som nå dessverre ikke går ettersom det ble utsatt til Desember som er en måned hvor jeg egentlig ikke har lov til å ta meg ferie, så den oppsparte ferien til Cataclysm release ble fullstendig bortkastet, og nå som Gran Turismo 5 også er utsatt så kan jeg ikke ta ut ferie for å kose meg med det heller før Cataclysm :(

 

Det jeg dog håper på er å kunne godsnakke meg til hvert fall en feriedag for å oppleve kaoset, frustrasjonen og alt det jeg syntes er herlig ved release av en ny utvidelsepakke! Det jeg dog er avhengig av å vite er hvorvidt ting starter tirsdag syvende eller onsdag åttende for oss her i Norge / Europa, og ca tidspunkt på døgnet det hele blåses i gang, er det på kveldstid så trenger jeg jo ikke fri selve dagen ting starter for da er jeg jo hjemme uansett, men da vil jeg forsøke å få fri dagen etter så jeg kan kose meg natta lang, eventuelt om ting starter tidlig / midt på dagen så vil jeg spørre om fri dagen ting starter.

 

 

Men dette krever jo litt planlegging og informasjon rundt hvordan ting vil bli utført, om ting starter 7 eller 8. Desember, om det starter fra 00:00 eller fra 12:00 osv..

 

Er det noen som har noe informasjon rundt dette, eventuelt husker noe fra tidligere utvidelser hvordan ting utfoldet seg da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...