Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jo, men bare og godsnakke med GM's først.

Hvordan godsnakker man med GM's om det? :p Er det ulovlig, så er det ulovlig.

 

Være stille om det. Kanskje levere inn et par minor glitch raporter før slik at du virker som en god borger. :tease:

 

Jeg har glitcha mye og ganske obvious noen ganger, men aldri for å skaffe meg en fordel i spillet. Som f.eks BG glitching.

Endret av Refsa
Lenke til kommentar

BG glitching? Hva er det? Jeg har vel glitcha en del jeg også, men det mest fordi jeg ville utforske alle områdene man vanligvis ikke har lov å komme til. Jeg syns det er så morsomt å være på plasser som ikke er ment å være på. :p Som f.eks Karazhan Crypt, Ironforge Airport, Old Ahn'Qiraj. Slike ting.

Lenke til kommentar

BG glitching blir jo glitching i battleground (obvious answer is obvious). Altså stikke ut av spawn før kampen har starta, utnytte plasser hvor andre ikke ser deg, etc, etc.

 

Levitate bug'en er ikke like funksjonabel som før iogmed at man ikke kan klatre opp vegger. Den er jo som du sier fortsatt brukbar til sidelengs klatring, men det er jo bare halve morroa :p

Lenke til kommentar

BG glitching er å komme seg en plass andre ikke kan nå deg på. Da kan du enten skyte på andre uten at du selv kan bli truffet, eller ihvertfall at melee ikke kan treffe deg om ranged fortsatt har line-of-sight til deg.

 

Nå vet jeg ikke så mye om hva som faktisk har vært mulig å gjøre i BGs, men du kan vel enkelt forestille deg fordelen av å kunne glitche til et slikt sikkert sted når du gjemmer deg med motstanderens flagg mens du venter på at resten av laget ditt forsøker å returnere eget flagg.

 

Du finner vel noen eksempler ved å google glitching og de enkelte BGs.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Walljumping var det beste tidsfordrivet i verden mener jeg. Det å stikke til IF på level en og være pvpmarked og klatre sånn ingen klarer drepe deg og du får til slutt 20 stk etter deg kan ikke bli mer moro :love:

 

Savner det..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...