Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-3t93k9

Ja, kjempegod ide. Alle får portaler til alle kordinater. Kjempe enkelt, og vi nyter jo spillet og det blizz har laget mye bedre da. :nei:

Endret av Slettet-3t93k9
Lenke til kommentar

Vel hvis du først skal si det, kan du jo like bare la det komme en loadeskjerm også popper man opp der man skulle, ala Morrowind/Oblivion.

 

Er det ikke slik når man tar Zeppelin da? Eller tenker dere på å dra hvor som helst på spillet? For det ville vært, som Jonas sier, helt idiotisk.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Så vidt Jeg vet kom det en forandring i 3.3.3 patchen som innebærer at om en joiner en random gruppe så blir du fraktet til samme posisjon som gruppelederen så lenge gruppen ikke har tatt siste boss i den dungeonen.

 

Har ihvertfall hendt meg en gang.

Lenke til kommentar

Ah. Dette har vært en vellykka dag. ^^

Gadd endelig å gjøre ferdig to kjedelige rep-grinds og ble endelig exalted med Cenarion Circle og Kurenai (og fikk 25 exalted factions), gadd også å sitte i 9 timer å gjøre random heroics og andre ting og fiksa meg den trinketen jeg trengte for å få Epic-achievement, samt at jeg endelig fikk gjort The Faceroller i ToTC5. Jeg aner ikke hvordan jeg fikk gjort den, men det hjalp i alle fall å være boomkin. :p

Lenke til kommentar

The Faceroller? Det er å banke Eadric the Pure med hans egen hammer.

 

Du vet når en random person blir stunnet? Da kaster Eadric hammeren sin. Hvis stunnen blir fjernet før hammeren blir kastet (dispel, trinket, etc), så kan du kaste hammeren tilbake. Timer du det korrekt, kverker du Eadric og får achievementen.

Lenke til kommentar

Blizzard sin egen side har nedlasting av alle. Det enkle er ofte det beste. Gå på account managment, logg inn, og Download Client (PC). Kjør den lille downloader-fila så får du velge expansion å laste ned.

 

Sett at du har betalt for den allerede såklart.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...