Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Halloisen. Jeg har nu hatt et 4 måneders avbrekk fra wow og så tenkte jeg at jeg skulle starte igjen. Jeg fant at accounten min var hacket, men jeg ringte blizz og de sa at det var en periode hvor mange accounter ble hacket, så det var bla bla standard prosedyre og så fikk jeg accounten tilbake. resatt mail og passord og alt er fint, får logget på battle.net og alt. Så kjøpte jeg gametime, men når jeg prøver og logge inn står det at jeg ikke har gametime. Sjekket wow-europe loginen og der står at jeg har fått en 3 timers ban for at jeg er "under investigation", greit nok. Men det viser seg at hackerne har forsynt seg grovt med penger, gems og bank stuff som mineraler, herbs, cloth til over 90.000G. de har også fjernet JC/BC og tatt opp mining/herb. Får alt det tilbake? og ikke minst alt gearet mitt som de så fint har ødelagt? eller er jeg tilbake på scratch?

Send en GM ticket så vil du få mesteparten tilbake. Har du flaks har de lagd en lvl 1 bank alt med mye snasne greier i også :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

GMs er håpløse etter min erfaring. Hvis de ikke kommer med "Please delete your WTF, interface and cache folder, and restart Wow", så temp banner de meg+gir meg en warning for å hete Snorre med characteren min(mitt RL navn). I tillegg til å stenge accounten min den dagen jeg kom på TG, for å åpne den 2 dager etter jeg er hjemme, pga mistanke for hacking (selvfølgelig bare tull, men jeg fikk warning fordet :) Fikk min final warning for å si gtfo til en random tigger i STV, mens en venn av meg sa nigger til han.

Endret av SML
Lenke til kommentar

Flere som har problemer med å starte WOW nå?

 

Når jeg dobbeltklikker på WOW-ikonet, så starter programmet å laste ned en eller annen patch, men rett etter den har nådd 100% får jeg meldingen:

 

The update could not be applied.

The file "C:\Program Files (x86)\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)

 

Og selve spillet vil ikke starte.

 

Hvorfor skjer dette? Og hva er enkleste måten å fikse det på?

 

Hvis jeg må reinstallere, må jeg laste ned hele spillet igjen? Det tar jo flere timer.

Endret av Marekatten
Lenke til kommentar

Flere som har problemer med å starte WOW nå?

 

Når jeg dobbeltklikker på WOW-ikonet, så starter programmet å laste ned en eller annen patch, men rett etter den har nådd 100% får jeg meldingen:

 

Og selve spillet vil ikke starte.

 

Hvorfor skjer dette? Og hva er enkleste måten å fikse det på?

 

Hvis jeg må reinstallere, må jeg laste ned hele spillet igjen? Det tar jo flere timer.

 

Prøv å kjør WoW.exe som administrator, kanskje det fungerer.

Lenke til kommentar

Hva trenger man egentlig av gear for å heale i Forge of Souls HC?

 

Dinga 80 med druiden min forrige uke, og har bare tatt en del random dungeons med healing offspec for å få emblems, og har hatt rimelig fårlig gear, og har ikke kommet inn i Forge of souls gjennom randon dungeon tool før i dag(aldri tatt dungeonen heler, hatt en liten wow pause)...

Uansett så kom den opp nå i dag på random dungeon greia, men ble bare flama ihel av tanken fordi jeg hadde for dårlig gear til å heale... Er ikke dungeon toolen sånn at jeg ikke blir "sluppet inn" i instancen med mindre jeg har bra nok gear?

 

Har stort sett lvl 200 blues og epics fra heroics i healinggearet mitt... har vel noe sånt som 1500-1600 +healing i treeform. Ikke så jævli bra, klar over det, men er det ikke bra nok? Har vært gjennom alle de andre HC instancene, og de har gått helt fint!

 

Noen som har en formening om det? Fikk aldri prøvd å heale, siden jeg ble pressa til å leave gruppa før vi starta av tanken... Jeg har aldri vært der, så vet ikke hva som kreves:(

Lenke til kommentar

Problemet med dei nye 5mans instane er at heile gruppa går ned. Du merker ekstremt god forskjell på en ok tank, og en god tank i dei her instane.

 

Har cleara alle insts som healer med både prest, druid og shaman. Shaman med klart dårligast gear. Alt er "lett" å heale om en har med en god tank. Alt er et helvete å heale med en dårlig tank.

Lenke til kommentar

noen her som har prøvd en Nostromo Speedpad

eller razer naga mus ? har planer om å skaffe meg begge to etter jeg prøvde de hos en kompiss, bare helt nydelig og spille med!

 

Jeg klarte ikke, for et år siden eller noe sånt, å finne Nostromoen i Norge, så jeg kjøpte en LOGITECH G13 og den har fungert veldig bra. Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten movement på tommelknappen før. :p

Lenke til kommentar

Jeg klarte ikke gå rundt med Ironsoul lenger, så kjøpte meg likegodt Quel'Delar, Might of the Faithful.

 

Ganske stor upgrade for meg :) Gikk fra 5007 GS til nesten 5.2 Gs:) Med ny frost kappe og ny 75 emblems hjelm begynner jeg sikkert å nå 5.4 gs og klar for icc pugs etc:)

 

EDIT...som vanlig..så klarer ikke jeg å linke hehe..latterlig..men men slikt får nerdene ta seg av;)

Endret av gamer73
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...