Gå til innhold

Har jeg god nok maskinvare til å spille BF2?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
HoHOo-.. når eg får den nye pcen min.. (stasjonær til 16k) vil kunne klare insane+insane+insane..  :dribble: ååÅåå det blir digg.... kan bare ikke vente til den kommer

5386647[/snapback]

Hva er specsa på den da? :dribble:

5386733[/snapback]

Insane med en PC på 16k. Åssen får du det til? Skal til julaften om et år kjøpe emg en PC til masse penger. Det blir skøy det.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
By setting them each to 4 in Video.con (as shown above), you will have them displayed as 'Videosettings_Ultrahigh' in the in-game Video settings screen, and some people believe this increases the graphics quality to Ultrahigh levels. I didn't see any impact from this change, but if you want the absolute best quality in BF2 give it a try.

Quoten er tatt fra TweakGuides.com

Det er tilsynelatende null effekt av å editere .con fila. Ultrahigh er mao egentlig bare tull. Men skal man absolutt skryte av å kjøre på ultra så kjør på ;)

Lenke til kommentar

Som det er nevnt i det uendelige her i tråden.

Lista på førstesida bør kunne gi en ok indikasjon på hva du kan forvente av resultat. Det er ingen som kan si hva dine specs gir i praksis da det er en rekke faktorer som spiller inn på ditt hw oppsett og softwareløsninger. I tillegg opplever vi spillet forskjellig, noen vil ha eye-candy og andre vil ha max fps.

 

Folk må snart lære seg å prøve seg litt frem selv og se hva som funker bra for den enkelte.

De eneste to alternativene i options man bør prioritere en Geomertry og View distance. Begge bør være på maks, resten er en smaksak.

Lenke til kommentar
Eg har xp 2600+, 512 mb ram cl2, og 6800 le.

Eg har satt på low men sliter enda !!

Noen tips ??

 

PeeT

5483083[/snapback]

 

kjøp deg minst 512mb ram til, helst 1 gig, klokk cpu, softmodd skjermkortet ditt, og så skulle du dra det greit på medium skulle jeg tro, med 2-4AA.

Lenke til kommentar
Altså, jeg lurte bare på hvilke instillinger noen hadde med lignende oppsett  :roll:

 

Som nevnt, jeg har sett på den tabellen, og der ble resutatet high-high-high, noe som ikke er realistisk i det hele tatt.

5473522[/snapback]

Dersom alt står på high i utgangspunktet, 1280x960;

Mine specs i profil, ikke _så_ forskjellig fra dine. Senk lighting, dynamic lighting og textures til medium. AA på 2 eller av har liten innvirkning på ytelsen, men 2 ser bedre ut :) AF (texture filtering) kan gjerne være på high, ser ikke den store ytelsesforandringen her heller.

 

Ellers er det egentlig bare å prøve seg frem litt. Gjorde disse forandringene selv, fra alt på maks (AA på 2) til nevnte settings i 1280x960. Gikk bra tidligere også, men ved endring av teksturkvalitet gikk loadetiden ned betraktelig og spillet flyter generelt sett mye bedre. Det går heller ikke altfor mye utover utseendet slik jeg ser det.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
meget greit og enkelt kort som funker på alle nye spill BF2,HL2,Doom3 fungerte meget bra i bf2 men er ikke den høgeste "Frames per second" nok for de som ikke er så nøye på d.

 

Som sagt det skal ikkje vera problem å køyre bf2. Er du ute etter "kjempegraffikk" må du strekke deg lenger. Uansett så synest eg det er meir enn godt nok med medium instillinger og 60-80fps. :D

Lenke til kommentar

Skjønner ikke fullt så mye av den lista.. Har tenkt å kjøpe spillet... Men er ikke sikker på om jeg har bra nok pc/laptop.

> ATI Mobility Radeon X700 128MB

> Intel Pentium M Processor 740

> 15.4" WXGA Color Shine LCD

> 0DD 8X DVD Super Multi/Double Layer.

> Wireless IEEE 802.11b/g

> 80 gb HDD

> Memory 512mb

> Windows XP Pro

= Asus A6va

:)

Håper ikke det lagger mye isåfall... :hrm:

Endret av Labrie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...