Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som bruker PokerTracker her? Jeg la inn versjon 3 nå, og syns det virker veldig lovende. Veldig kjekt med et godt analyseverktøy, og HUD-en er også veldig nyttig. Men det er veldig mye krims-krams, så gjelder å luke ut de faktorene som virkelig er viktige for forbedring av spill og kartlegging av motstandere. Har hittil vært litt usikker på hvordan jeg skal tolke Aggression Factor, og om det i det hele tatt er en signifikant faktor med mindre du har sittet på bord med de samme spillerene veldig lenge.

 

Hvis det er flere som bruker PokerTracker 3 her så kan vi jo utveksle litt erfaringer og tips til oppsett?

Lenke til kommentar
Billy Bob: Hvordan er noiq i forhold til f.eks. pokerstars?

 

Stars har vel større trafikk, men på de bordene jeg spiller (microstakes SHNL), er det nok trafikk til at det alltid er fulle bord. Nivået er ikke så høyt som på Stars, men samtidig ikke så mange fisk.

 

Noen ting som jeg savner på NoIq, er autologgin og bedre software. Men de til gjengjeld har, som FTP også har, er autorefill på cashbordene, som jeg synes er digg ettersom jeg alltid spiller med full BI. En annen ting som begge klientene har, er jo.. Eh, hva heter det. Bordene kan tilpasses, så det er godknall.

 

NoIq har gjerne ikke den butikken som Stars har, men har en cashback-ordning som er kul, VIP Cash Back kaller de det visst.

 

post-14238-1236697584_thumb.jpg

 

Som en ser, får du utbetalt en peng eller to når du har passert 300 points, lurer på om det er per måned. Det skal være overkommelig for en gjennomsnittlig spiller som spiller litt oftere 1-2 timer i uken.

Lenke til kommentar
Men de til gjengjeld har, som FTP også har, er autorefill på cashbordene, som jeg synes er digg ettersom jeg alltid spiller med full BI. En annen ting som begge klientene har, er jo.. Eh, hva heter det. Bordene kan tilpasses, så det er godknall.

 

NoIq har gjerne ikke den butikken som Stars har, men har en cashback-ordning som er kul, VIP Cash Back kaller de det visst.

 

Auto-refill har stars også, i tilfelle du ikke visste det :) Når du sier at bordene kan tilpasses, vil det si at de kan resizes også? Det liker jeg med stars; at de bruker vektorgrafikk på bordene, slik at de kan resizes uten å se j***** ut.

 

Vurderer å overføre litt penger fra stars til noiq for å få litt avveksling (og en first deposit bonus). Er det slik at denne bonusen for alltid er låst? At du aldri kan ta ut hele bankrollen hvis du ønsker det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...